2777
2789
عنوان

بچمو حل داد با سر خورد زمین

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 27 پست
آخخخخ داداش غیرتی بامزه😍

پسرم ده سالشه دخترم هفتونیم

خودش کتک میخوره ولی خواهرشو کسی بزنه روانی میشه♥️

از اونور تو خونه خودشون دعوا میکنن مثه چی😂😂😂😂

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
پسرم ده سالشه دخترم هفتونیمخودش کتک میخوره ولی خواهرشو کسی بزنه روانی میشه♥️از اونور تو خونه خودشون ...

حتما استدلالش اینه که فقط من بزنمش کسی حق زدن نداره😂😂😂😂

خدا حفظتون کنه برای هم 😍😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای پسرت از نیازمندی هامه😂

عزیزم انشاالله یع روز پسر خودت🤲

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

اون لحضه خیلی عصبانی شدم ، خیلی خودم رو کنترل کردم که هیچی نگم ، همون موقع دیگه میخواستیم بیایم خونه ، اومدیم تو راه داشتم منفجر میشدم که چرا تو روشون چیزی نگفتم

باید خودت پامیشدی اون بچه رو هم دعوا میکردی-میگفتی عزیزم چرا هولش میدی تو دیگه بزرگی اگه سرش میشکست ...

دفه قبل که پیش اومد دعواش کردم ، و دیگه خیلی نشستم تو جمع و زود برگشتیم خونه . گفتم این دفه من چیزی نگم که مثلا شاید مامان باباش بگن

کاش بهشون ..نه با عصبانیت و نه پرخاش ..تذکر میدادی که جلوی بچشون رو بگیرن .. احساس میکنم اینجوری برا ...

همین ، الانناراحتیم اینه که چرا به مادر و پدره ی چیز نگفتم ، میگم حداقل میگفتم ی معذرت خواهی کردن به بچتون یاد بدید

ماهم یه بچه این مدلی تو فامیل داریمیبار دخترمو زدپسرم غیرتی شد زدش نیم ساعت گریه میکرددیگه بعد اون ه ...

من که همین ی بچرو دارم ، ولی انقدر زورم گرفته که دلم میخواد خودم بچه هه رو بزنم

من خیلی رو پسرم حساسم ، تو این چهار سال کلی با خودم تمرین کردم که اگه اتفاقی بین بچها افتاد زود از کوره در نرم ، میدونم بچه ها هستن و بازی و دعواهاشون ، پس انتظار ندارم بین بچه ها هیچ مشکلی پیش نیاد . ولی از پدر و مادر اون بچه انتظار داشتم ی واکنشی نشون بدن ، ی چیزی به بچشوو بگن

حالا بگین الان چیکار کنم تا آروم شم ، یا دفه بعد که دیدمش چیکار کنم . من قبل بچه دار شدن با اینا خیلی رفت و امد داشتیم ، ولی بعدش ی حسادت ها و چیزایی دیدیم که رفت و امدمون خیلی کم کردیم . نه خونشون میریم نه اونا میان . ولی تو جمعای اینجوری همو میبینیم و اینو نمیشه کاریش کرد

من که همین ی بچرو دارم ، ولی انقدر زورم گرفته که دلم میخواد خودم بچه هه رو بزنم

اگه رفت و آمد داری هنوز 

به بچت بگو وقتی رفتین اونجا به پدریامادر اون بچه بگه  پسرتون خیلی بی ادبه

یا بگه اگه منو بزنه منم به مامانم میگم دعواش کنه

من همیشه به بچه ها یاد دادم خودشون باید دفاع کنن

مثلا پسرم حدود چهارسالش بود عمش باهاش کلکل میکرد اینم عصبی میشد بی ادبی میکرد

عمشم زود می‌گفت بچتون بی تربیته

منم یادش دادم دفعه بعد بهش تو جمع گفت عمه خجالت از سنت بکش سربه سر من نزار

بخدا همون دفه اخرش شد 

یعنی عشششششق کردم😂😂😂