2777
2789

خواستگار سنتی بود ما همدیگرو ندیدیم اونم به اصرار باباش اومد خواستگاری که جواب نه دادیم 

بعد که همدیگرو دیدیم خیلیییییییی نگا می‌کنه جوریییی که همه میگن چرا انقد نگات می‌کنه 

فقط به من نگا می‌کنه 

خواستگاری هم نیومد دیگه 

دلیل؟ 

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

مشکل دارع

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
شاید چشماشون ضعیفه میخواد مطمعن بشه ببینه خودتی

انا یکی درد منو فهمید چشام ضعیفه اینقد نگا یکی میکنم کخ ببینم کیه یارو با خودش فکر بد میکنه😂😂

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
بیکاره دقت نکن خیلی بهش این بار دیدی نگا میکنه برگرد تو صورتش نگا کنه چشاتو چپ کن که چیه کاری داری

آقا شما به عنوان یه آقا نظرتون چیه چرا انقد نگام می‌کنه همه بهم میگن چرا انقد نگات می‌کنه همه فهمیدن 

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈
2810