2777
2789

من مجردم برای دوستم که زایمان کرده یه جعبه شکلات گرفتم تخفیف داشتم تو اسنپ مارکت شد ۸۰ تومن ، ۷۰۰ گرمیه بسته اش 

یه سرهمی بچگونه ساده هم گرفتم براش قیمتش ۱۳۰ تومنه ولی خوشگله نازه 

چون پول میخواستم ۲۰۰ اینا بدم کم میشد ولی خب لباس بالاتر میزنه قیمتش 

خوبه ؟ ممکنه ناراحت بشه بگه کم اورد ؟

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️

والا بنظرم من که خوبه

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

شما لطف کردید 

همین

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم هرچی توقع نداشته باشی از دیگران بهتره 

و همین ک شما ب یادش بودید براش کلیع 

مگه به قیمته عزیزم 

من طرفم ی شاخه گل برام میگیره بیشتر خوشحال ترم تا یچیز گرون تر 

ب ارزشه نه به قیمتش

ادم هرچی توقع نداشته باشی از دیگران بهتره و همین ک شما ب یادش بودید براش کلیع مگه به قیمته عزیزم من ...

والا خیلیی دوس داشتم ببشتر براش بخرم ولی هم دانشجوام هم اینکه سرکار نمیرم پول تو جیبی که میگیرم کمه مثلا بخوام ۵۰۰ بدم چیزی نمیمونه دیگه 

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️
2810