2777
2789
عزیزین موفق ترین باشی 🤍☀😍

ب

شاید فکر کنی

حتما مشکلی داشته که اینطور بوده

کاملا برعکس این مورد هست

همواره هم احساس می کنم.

خوشبخترین و سعادتمند ترینم

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
بشاید فکر کنیحتما مشکلی داشته که اینطور بودهکاملا برعکس این مورد هستهمواره هم احساس می کنم.خوشبخترین ...

صرفا کاری که به فکر خودم درست بوده رو رفتم

و قدرت این رو داشتم بهش پایبند باشم

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خانم واقعیت هستچند دلیل بگم۱.مردونگی رفته رفته کمتر میشه ده سال قبل و الآن رو مقایسه کن و طبق آن ...

نظرات و دیدگاه آدما متفاوته به هر حال زندگی خوبی داشته باشین

با آدم درستش و به موقعش و با دانایی کامل ازدواج میکنی اینطوری قبل از ازدواجت قلبت سالم میمونه

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!