2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر. یهو یه ازدواج میکنی به فنا میری چون هیچی سیاست و لم مرد بلد نیستی البته همه رو نمیگم

یعني سیاست و نمیشه قبلش یاد گرفت؟‌ شاید یکی نمیتونه به یکی دل ببنده بعدش به یکی دیگه براس کسب سیاست....

این حرفتون و چند نفر هم دیدم گفتن قبلا نمیدونم واقعا 

من هیچوقت نداشتم وای میگم کاش داشتم دلم یه رابطه احساسی میخادالبته یه ادم به درد بخور نه یه لاشی

چند سالتونه هست و از چه وقت پیش دلتون رابطه احساسی میخواد؟

یعني سیاست و نمیشه قبلش یاد گرفت؟‌ شاید یکی نمیتونه به یکی دل ببنده بعدش به یکی دیگه براس کسب سیاست. ...

بی نهایت راضی و خوشبختم

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
یعني سیاست و نمیشه قبلش یاد گرفت؟‌ شاید یکی نمیتونه به یکی دل ببنده بعدش به یکی دیگه براس کسب سیاست. ...

ببین سیاست همیشه چیز بدی نیست. اتفاقا سیاست مثبت هم داریم که باعث دوام رابطه عاشقانه میشه. و واقعا میگم ادم تا به چشم نبینه نمیفهمه...

وقتی بعضی خانومای متاهل از شوهرشون شاکی ان و تاپیک رو می بینم ، کاملا بی سیاست هستن...

که انگار همش ذوابط رو بد دونستن و یهو شوهر کردن و هیچی بلد نبودن و در استانه طلاق...

من بنظرم رابطه جنسی بده. واقعا بده.

ولی رابطه عاطفی بد نیست. ادم درس میگیره و یاد میگیره. بزرگ میشه.

🩷

[QUOTE=350813868]خیر. یهو یه ازدواج میکنی به فنا میری چون هیچی سیاست و لم مرد بلد نیستی  البته همه رو نمیگم[/QUOTE یهو ازدواج نکن

با کسی که مطمئنی مثل خودته ازدواج کن

بعدش کلا بی خیال ازدواج رابطه کلا هرچی

خواستی دلیل بگم

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
میدونی منم راضیم از این اخلاقم و خطی که طبقش راه رفتم ولی میگم نکنه دارم اشتباه میکنم و به مرور احسا ...

نه عزیزم تو در مسیر درستی هستی

انشالله به موقعش یک ازدواج عالی و موفق👌

به سختی فکر کنی، سقوط میکنی🌱💜