2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارشناسی شهر دور بودم سختی کشیدم دیدم افسردم ارشد رو تهران مجازی زدم ی رشته راحت آموزش محور هم بودم ...

میشه بگید مجازی خوبیش چیه

خدا شمارو سر راهم گذاشت

هزینه اش چقده؟ رتبتون خوب بود ک اوردید؟ امتحانا حضوریه؟

میشه راهنمایی کنید

میشه بگید مجازی خوبیش چیهخدا شمارو سر راهم گذاشتهزینه اش چقده؟ رتبتون خوب بود ک اوردید؟ امتحانا حضور ...

ببینید من قبلش هم گفتم چون کارشناسی سختی کشیدم دیگه تحمل سختی ارشد رو نداشتم برای همین اولویتم اسایش خودم بود یادم نیست رتبمو ولی خوب نبود خیلی از دانشجو ها دیگه چون شاغل بودن مجازی زدن و خیلی های دیگه برای اینکه سربازی نرن منم یکی از دلایلم همین بود ولی الان قطعا شهریه ها افزایش پیدا کرده زمان ما ترمی حدود ۶ و خورده ای بود 

ببینید من قبلش هم گفتم چون کارشناسی سختی کشیدم دیگه تحمل سختی ارشد رو نداشتم برای همین اولویتم اسایش ...

رشتتون چی بود؟ مجازی دولتی بودین؟ الان دیگه ۱۰ تومنه

من هرچی مجازی دولتی بودو زدم

برای ما هم می گفتن وابسته به دانشگاه تهران هست اما به نظر خودم به غیر پرستیژ فرق چندانی نداره

متوجه ام چی میگید منتها توی دفترچه ی مجازی دولتی بود یه مجازی پیامنور و یک مجازی غیر انتفاعی شما جزو کدومش بودید؟

مث کلاسای حضوری قابل فهم بود؟ امتحانات چی حضوری بود ؟

متوجه ام چی میگید منتها توی دفترچه ی مجازی دولتی بود یه مجازی پیامنور و یک مجازی غیر انتفاعی شما جزو ...

غیر انتفاعی بودم به نظرم خوب بود چون همه جزوه هم فیلم آموزشی هم آفلاین جلسه داشت امتحانا همه مجازی بود عالی بود گفتند قبلا امتحانا حضوری بوده به خاطر کرونا بود فک کنم  الان رو نمی دونم