2777
2789

من یه هزینه ای دادم بیمارستان که شامل اتاق خصوصی بود و حق العمل دکتر و هرینه های بیمارستان و لباس و.... یه پولی هم اصطلاحا زیرمیزی دادم به خانم دکتر 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۱ سال پیش بودبله جدا دادمیک پولی توی مطب زیر میزی پول بیمارستانم جداالان پشیمانم که چرا دکتری ان ...

من تو سایت بیمارستانی مد نظرم هست نوشته سزارین ۱۳میلیون اتاق هم ۳تومن میخواستم ببینم پول دکتر همون ۱۳ میلیون یا جدا میگیره 

من یه هزینه ای دادم بیمارستان که شامل اتاق خصوصی بود و حق العمل دکتر و هرینه های بیمارستان و لباس و. ...

یعنی بیمارستان که میگه عمل سزارین ۱۳ میلیون به غیر اون بابد به دکتر هم پول بدیم؟

یعنی بیمارستان که میگه عمل سزارین ۱۳ میلیون به غیر اون بابد به دکتر هم پول بدیم؟

اگر دکتر پول بخواد توی مطب میگه. موقعی بخواد نامه عمل بهت بده میگه اول فلان مقدار کارت به کارت کن یا کارت هدیه بگیر

همتا اسم خـودمه♥

من که دکترم گرفت.. شماره کارت منشیش را داد.. از کسایی که قبلا پیش دکترت سزارین کرده بپرس

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔