2777
2789

دخترم واسه چکاپ ۳ماهگی بردم دکترش، از وزن و همه چی شم خوب بود، بعد دکتر اول درمورد غذا دادن گفت دوتا نظریه داریم یکی اخر ۴ماهگی یکی آخر ۵ماهگی، من با تعجب گفتم ۶نمیگن مگه گفت نه دیگه ۶نیست پایان ۴ یا ۵ حالا تا ماه بعد ببینیم بچه ی شما چطور میشه واسه غذا

بعد واسه قطره هاش پرسید چی میدی بهش زینک اهن مولتی؟ گفتم من فقط تا الان آ د میدادم گفت باشه میزنم واسش بگیر از هرکدوم انقد بده

حالا الان که سرچ کردم میبینم زوده واسه زینک و اهن چکار کنم بنظرتون؟

شما به نی نی هاتون ۳ماهگی زینک و اهن میدادین آیا؟

این انتخاب و بررسی مادره ، هرکس یه تصمیمی میگیره ، من به بچه‌هام تا ۶ماهگی هیچی از ۶ ماهگی آد و آهن این تحقیق خودمه ، و بچه اولم از ۷ ماهگی شروع کردم کمکی بچه دوم و سوم ۵ ماهگی

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این انتخاب و بررسی مادره ، هرکس یه تصمیمی میگیره ، من به بچه‌هام تا ۶ماهگی هیچی از ۶ ماهگی آد و آهن ...

من نمیتونم خودم تصمیم گیری کنم، نمیدونم چ چیزایی رو ملاک باید قرار بدم

میگم هرچی پزشک که تخصص داره بگه

ولی الان واسه قطره هاش شک کردم

از طرفی ندم بعد میگه نمیدونم واسه رشدش خوب بوده چرا سر به خود ندادی😓

من نمیتونم خودم تصمیم گیری کنم، نمیدونم چ چیزایی رو ملاک باید قرار بدممیگم هرچی پزشک که تخصص داره بگ ...

بچه اولته هنوز خبر نداری خود متخصص ها و فوق تخصص ها یک نظر قطعی ندارن باید حرف چند نفرو بشنوی و بعد تصمیم بگیری 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
بچه اولته هنوز خبر نداری خود متخصص ها و فوق تخصص ها یک نظر قطعی ندارن باید حرف چند نفرو بشنوی و بعد ...

وووای چقد سخت

واسه همین یه دکتر چند ساعت معطل میشیم توی ترافیک و شلوغی مطب با این بچه کوچیک و هزینه ی ویزیت

یعنی باید چند تا دکتر ببرم از حرفاشون میانگین بگیرم🥴

ولی بقول شما خیلی سخته که یه نظر قطعی وجود نداره و هر چی هم بشه به تصمیم مادره، اگه دادنش خدای نکرده ضرری داشته باشه یا اگه ندادنش بچه رو عقب بندازه از دریافت اون ویتامین

هیییییی

وووای چقد سختواسه همین یه دکتر چند ساعت معطل میشیم توی ترافیک و شلوغی مطب با این بچه کوچیک و هزینه ی ...

مثلاً من بعد از سه تا بچه فهمیدم رفتن پیش چنین پزشک هایی هیچ فرقی نداره با عادی 

بچه اولته هنوز خبر نداری خود متخصص ها و فوق تخصص ها یک نظر قطعی ندارن باید حرف چند نفرو بشنوی و بعد ...

حالا بنظر شما که ماشاالله ۳تا فرزند دارین اینکه دکترش الان مولتی و زینک و اهن داده بد نیست، یعنی هستن دکترایی که از ۳ماهگی بدن؟ یا دیدین کسی بچه اش اینجوری بوده باشه

اگه چیز عجیب غریبی نیست به حرف دکترش پیش برم چون دکتر خوبی هم هست مثلا

میدونین میگم شاید همون ۴ماهگی میخواد یواش یواش غذا رو شروع کنه واسه همین الان گفته این قطره ها شروع بشه

برای اهن باید وزنش بشه دو برابر وزن تولدش که شروع کنی اگه شروع شده بهش بده 

قطره اد رو همچنان بده بهش و کلا ویتامین د جزو روتین زندگیش بزار باشه 

برای شروع غذا من دخترم از پایان شش ماهگی بود بخاطر رفلاکس و معده ی ضعیفش 

اما اکثر بچه ها اخر چهارماهگی شروع میکنن 

با سیب پوره شده شروع شد و روزی یک قاشق و کم کم زیاد شد و بعد یکسالگی شد غذای سفره

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
برای اهن باید وزنش بشه دو برابر وزن تولدش که شروع کنی اگه شروع شده بهش بده قطره اد رو همچنان بده بهش ...

نه عزیزم دوبرابرم نشده ، دوبرابر ۷کیلویه بچم الان ۵۸۵۰ بود

یعنی اشتباه کرده دکترش؟

کاش من میدونستم یهو میخواد این قطره هارو بده قبلش تحقیق میکردم این چیزارو بهش میگفتم

2810