2777
2789
عنوان

سلام کنکوریا شما میدونید تو کنکور امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادبیات ۱۲ برای انسانی ترمیم کنم ؟

ادبیات رو نهایی ۱۰ سالانه ۱۲ شدم دوباره امتحان بدم برای انسانی تراز خیلی میاد  پایین؟امسال میرم دوازدهم 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

ادبیات رو نهایی ۱۰ سالانه ۱۲ شدم دوباره امتحان بدم برای انسانی تراز خیلی میاد پایین؟امسال میرم دواز ...

متوجه نشدم یعنی تو امتحان نهایی نمرتون ۱۲ شده بوده؟

خدایا شکرت
متوجه نشدم یعنی تو امتحان نهایی نمرتون ۱۲ شده بوده؟

نه نهایی ۱۰/۷۵شدم سالانه آخر میانگین شدم ۱۲ ولی خیلی کم برای انسانی ظریبش ۱۸ هست 🙂تو کنکور خیلی مهمه 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

ادبیات رو نهایی ۱۰ سالانه ۱۲ شدم دوباره امتحان بدم برای انسانی تراز خیلی میاد پایین؟امسال میرم دواز ...

خوب اگه امکان خواندن دارید و میتونین نمرتونو ترمیم کنید شاید بهتره همین کار رو بکنید🙏🏻😍

خدایا شکرت
خوب اگه امکان خواندن دارید و میتونین نمرتونو ترمیم کنید شاید بهتره همین کار رو بکنید🙏🏻😍

ارع بهمون گفتن اگه ۱۵ هم شدید ادبیات باز باید ترمیم کنید زیر ۱۹ اصلا هیچ شانسی ندارید تراز خیلی خیلی میاد پایین ۱۰ که هیچ دیگه اصلا صفری

ولی آخه انگار یکم عجیب میزنه

چجوری ممکنه عمومیا اینقدر مهم باشند

شما مطمینید اینقدر تاثیر دارن

انگار اینجوری فارسی همونقدر تو نهایی مهمه که زیست هست یا شیمی همونقدر که دینیه و...

خدایا شکرت
ولی آخه انگار یکم عجیب میزنهچجوری ممکنه عمومیا اینقدر مهم باشندشما مطمینید اینقدر تاثیر دارنانگار ای ...

بله عریزم خیلی خیلی مهمن 

هرطور حساب کنی اهمیت دارن

چون در نهایت رو معدل هم اثر دارن

شما فک کن همه نمرهات بیسته

دینی و ادبیات مثلن ۱۰ شدی 

جدای از اینکه معدلت خیلی میاد پایین 

ترازتم نابود میشه 

این گفته شخص من نیس 

حرف خودشون هسن

ک ضریب دادن 

🩵💙💙🩵