2777
2789

تاثیر یازدهم و دوازدهم هر کدوم چقدره تو نهایی؟

و اینکه این درسته که عمومی و اختصاصی هر کدوم درصد تاثیر خودشونو دارن؟

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان متشکرمو اینکه درسته میگن مثلا ۳۰درصد عمومی ها تاثیر میذارن و سی درصد اختصاصیا؟

ن فکر نکنم 

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
سال ۴۰۳ ۵۰ درصده سال دیگ فک کنم ۶۰ درصدشمام تمام امتحانات نهایی تون اثر گذارههرکدوم ب ی ضریب محاسبه ...

این درسته که بگیم فارسی و عربی و دینی و زبان سی درصد از اون شصت درصد به حساب میان و مهمن؟

خدایا شکرت
یازدهم ۲۰ درصد دوازدهم ۴۰ درصدبله هرکدوم جداست

به نظر شما اگه مثلا چند تا درس رو قبلاً بیست شده باشیم بهتره دوباره ترمیم شرکت کنیم یا اینکه کلا تمرکزمون رو روی بقیه درسها و کنکور قرار بدیم؟

خدایا شکرت
یعنی عملا اختصاصیا مهم ترند دیگه

تو نهایی های دوازدهم یه سری دروس مثل دینی و ادبیات و زیست مهم هستن بستگی به ضرایب داره ولی در کل با مجموع کنکور آره تخصصی ها مهم تدن

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
به نظر شما اگه مثلا چند تا درس رو قبلاً بیست شده باشیم بهتره دوباره ترمیم شرکت کنیم یا اینکه کلا تمر ...

ن بابا آخه کی بیست رو ترمیم میده تمرکزت رو بزار رو مابقی دروس

این درسته که بگیم فارسی و عربی و دینی و زبان سی درصد از اون شصت درصد به حساب میان و مهمن؟

نه درصدی نیست

شما  تمام امتحاناتت بر حسب ضریب حساب میشه برای محاسبه تراز

مثلن ضریب ادبیات از زبان بیشتره 

ولب این به ابن معنی نیست که امتحان زبان اهنیت کمتری داره

چون بچها سر بیس پنج‌صدم رقابت میکنن

🩵💙💙🩵