2777
2789
عنوان

اون پسری که دلتون شکوند تاوانش داد

139 بازدید | 12 پست

کارما پس میدن؟

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکرکنم من کارماش بودم

چیکارش کردی

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
2805

ازش خبر ندارم.

وقتم رو واسه انتظار تاوان دادنش هدر ندادم، سپردم به خدا و خودم رد شدم.  

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

نه نداد و هیچ وقتم دلم نمیخواد بلایی که سر روح و روان من آورد حتی یک درصدم سرش بیاد حتی بعضی موقع ها که مامانم میخواس نفرینش کنه نمیذاشتم هروقتم که بخاطرش درد میکشیدم و اشک میریختم براش دعا میکردم که آهم دامنشو نگیره

آره 

خواستگارم بود وقتی بهش جواب رد دادم برگشت گفت توعه بچه یتیم بی کسو کار فکر کردی کی هستی که هر کسی میاد سمتت میگی نه،گذشت و پنج سال بعدش با یه زن پولی صیغه کرد زنه ازش باردار شد مجبور شد صیغه دائم بکنه خودشم افتاده بود تو خط مواد کشیدن و مواد فروختن گرفتنش انداختنش زندادن بیست سال حبس براش بریدن زنه هم بچه رو زایید داد مادرشوهرش و رفت 

بچش حتی شناسنامه نداره چون گفتن صیغه نامه گم شده کسی هم نیست دنبال کارش بیافته 

مادرشوهره هم دنبال اینه بچه رو بزاره پرورشگاه چون معتقده بچه پسرش نیست 

خلاصه که من نه بچه نامشروع بودم نه یتیم فقط چون بچه طلاق بودم و جواب رد دادم به طرف دلمو شکست .خدا هم خوب گذاشت تو کاسه اش تا بفهمه بی کسو کار و یتیم واقعی به کی میگن

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

آره خواستگارم بود وقتی بهش جواب رد دادم برگشت گفت توعه بچه یتیم بی کسو کار فکر کردی کی هستی که هر کس ...

حقش بوده 💔

حقش بوده 💔

خدا و کارما برای من خیلی خوب جواب میدن چه خودم بدی بکنم فوری تقاص پس میدم چه بقیه در حقم بدی بکنن نتیجه اشو میبینن 

برای همین همیشه میسپرم به خودش چون خوب بلده عوضشو دربیاد یکم زمان بره ولی شدنی

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁