2777
2789
عنوان

دختر خالم 4 سال پشت کنکور موند

702 بازدید | 31 پست

سال اول یکی از نزدیکان فوت کردن ، سال دوم نه سر کار می‌رفت نه هیچی فقط یه خاستگاری داشت به قول خودش خیلی اذیت میشد ، سال سوم رفت سر کار کنارش نمیخوند ولی کنکور داد ، سال چهارم اومد ثبت نام کنه ول کرد الان ازدواج کرده و فکر نکنم زندگی خوبی داشته باشه . اون دختر ۱۸ ساله ای که من ازش به یاد دارم الان تبدیل به یه زن شده که به هر چیزی راضیه.  خدایا قراره امسال پشت بمونم چیکار کنم نمیخام زندگیم مثل اون بشه . از همین الان نگرانم

حواستو خیلی جمع کننننن .هر کسی از عهده پشت کنکور موندن برنمیاددد

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش خواهر

اگه چیزبدردبخوری اوردی بروغیرازاون پشت کنکوربودن اگه برات درس عبرت بشه تلاشتوبیشترمیکنه خودش.. 

موفق باشی 

امروزسخت بود، فرداسخت تره..ولی پس فرداروزقشنگیه. خیلیافرداعصرمیمیرنـ! 

ول کن بقیه رو. والا من خودم ب شخصه نمیتونم.  چون خانواده م نمیتونن تحمل کنن ک مسافرت نرن و.... .   خاستگار و اینچیزا م نداشتم و ندارم چون کوچیکم  و قصد دارم با تحصیل کرده ازدواج کنم اونم ۲۵ اینا. 

کنکور مثل یه باتلاقه مخصوصا برای اونایی که اوضاع مالی مناسبی ندارن ولی درسخون هستن چون باید تنهایی این راه رو برن

ولی میشه نجات پیدا کرد. باید واقع بین باشی، نه بدبین و نه زیادی خوشبین

و بعد با برنامه تلاش کنی

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...

من یک ساله پشت موندم

خوشبختانه همون آدم سال قبل هستم وضعیت زندگیم تغییری نکرده

فقط کمی روانی شدم 😊👌🏻 ولی بااین حال پشیمون هم نیستم و خوشحالم که تصمیم درستی گرفتم و پشت موندم

همه چی بستگی ب یه نفر داره که اونم تویی

خوب بخونی قبولی

نخونی انقد برات عادی میشه ک صد سالم بمونی عین خیالت نیس فقط وقت میگذرونی

اگ نظر منو میخوای که تجربه دارم بهت میگم 

کَلَکشو یکسالع بِکَن بره پی کارش...

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه)