2777
2789

البته شما که خدایی نکرده اینجوری نیستید ولی کلا اینو یادتون باشه اون فامیلی که هی بپرسه چرا ازدواج نمیکنی 

یا به مادره بگن برای پسرت چرا زن نمیگیری (انگار خیار گوجه اس 😐🤦‍♀️) و به دخترایی که تا سن ۳۰ به بالا ازدواج نکردن هی بگن چرا ازدواج نمیکنی میشن فضول 

والا زندگی شما رو دیدیم اگر ذره ای هم از ازدواج خوشمون میومد حالا دیگه متنفر شدیم میدونید کجاش جالبه؟ 

این که هر کی از این سوالا میپرسه خودش زندگیش نابوده اگر بچه هاش ازدواج کرده باشن زندگیشون نابود تره 

من ۲۰ سالمه از الان غیر مستقیم به مامانم میگن نمیخواد ازدواج کنه؟ 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله این مسائل به کسی ربطی نداره و متاسفانه افرادی که فرهنگشون پایین باشه و سوال کنن زیادن

بعضیا ول هم نمیکنن 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
بااااورت بشه یانه تابحال همچین سوالی نکردم ک چرا ازدواج نمیکنی چرابچه نداری رتبه کنکور ومدرکوفلان و. ...

چون شعور داری بعضیا ندارن 

منم همیشه میگفتم علاقه ای به ازدواج ندارم اما تو سن ۱۷ سالگی عقد کردم الانم ۲۰ سالمه حاملم 😂😂

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

منم همیشه میگفتم علاقه ای به ازدواج ندارم اما تو سن ۱۷ سالگی عقد کردم الانم ۲۰ سالمه حاملم 😂😂

این فرق داره خودت خواستی 

میگم کسی نباید دخالت کنه به ادم بگه چرا ازدواج نمیکنی چون یه انتخابه کسی هم نمیاد واسه حرف بقیه ازدواج کنه 

این فرق داره خودت خواستی میگم کسی نباید دخالت کنه به ادم بگه چرا ازدواج نمیکنی چون یه انتخابه کسی هم ...

اره ولی قبلا میگفتن ازدواج یا فلانی کیو دوست داری من می‌گفت از ازدواج خوشم نمیاد

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

2810