2777
2789
دختر خوب با این چند جمله که نوشتی واقعیتش ما نمی‌تونیم چیزی رو بفهمیم. شاید واقعا راه‌های خوبی برای ...

عزیزم راهش چیه چجوری میتونی راه پیدا کنی وقتی نمیتونی پاتو دم در بزاری وقتی کسیو نداری و بی کسی

کاش میشد اصلا انگیزه ندارم برای ادامه دادن

انقدر بدبختیم که حق مرگم ازمون گرفتن💔😔

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ حقی نمیدم خودم ب یجاهایی رسیدم درحال مرگ بودم اما از اینکارا نکردم🙂🙂ببین اصلا کسی حق میده ک خو ...

من حق میدم ب خودمم چون منم انسانم مث بقیه از دوستام چ کم دارم چرا حسودیم میشه انسانم قرار بردرد بود چرا منو افرید الانم یاخوشبختی یامرگ انسان ی بار زندگی میکنه حقشه این همه درد بکشه

نمیتونم انگاری بین منو اون فرق هست یکم بیشتر حواسشون ب خواهرمه انگار من سرراهیم ب اون بیشتراهمیت مید ...

عزیزم بهونه نیار. مگه‌ما که از یه پدر مادریم بینمون فرق نمیزارن؟ مگه بهمون سرکوفت نمیزنن؟ خواهرت تلاش کرده به اونجا رسیده. به جا اینکه بشینی نقشه کشت...ن خودتو بکشی بشین فکر کن چه هنری بلدی. بدت نیادا ولی زندگی سرار سختیه. هر کس یه جور. یکی مریضه یکی بچه ناجور داره یکی شوهر معتاد داره . دنیا جای آدمای قویه . اگه میخوای بازم برام بهونه جور کنی بهتره دیگه ریپ به من نزنی. بزنی هم دیگه جوابتو نمیدم. خدا نگهدارت

قربونت برم نظر لطفتهحیف که تو واقعیت یه نفر مثلت پیدا نشد💙طبق روال قبل یا دعا میکنم بمیره یا من بمی ...

خوب چرا نمیری با وکیل مشورت نمیکنی

مطمئن باش کمکت میکنه

چرا اخه حرف حسابش چیه آزار میده اینجوری وقتی نه تو میخوای نه اون

مهریه اینا که نیس 

من حق میدم ب خودمم چون منم انسانم مث بقیه از دوستام چ کم دارم چرا حسودیم میشه انسانم قرار بردرد بود ...

برو مشاوره من نمیتونم کمکت کنم همه آدم ها هزار و یک مدل مشکلات مختلف دارن راهی ک میگی راه اشتباهیه ک برگشتی نداره اگه داشت مطمئن باش همه برمیگشتن

یه روز تو کُره از یه گربه می‌پرسن «اسمت چیه؟!» میگه :میونگ هستم ؛ فرمانده کوچه پس کوچه های گوگوریو   
نمیتونم انگاری بین منو اون فرق هست یکم بیشتر حواسشون ب خواهرمه انگار من سرراهیم ب اون بیشتراهمیت مید ...

عزیزم این همه زن تو زندگیشون خیانت دیدن دیگه زندگی با پدر و مادر که نبوده خیلی راحت مردشون میره سراغ یکی دیگه .اگه الان میبینی زن های موفق زیاده به خاطر اینکه تلاش کردن تو همین بن بست ها .جدای اون همین همسایه ما پدرش نمی‌داشت درس بخونه شبا زیر نور چراغ قوه درس خوند اون موقع ها گوشی ها ساده بود. الان ماماست با یه مرد تحصیلکرده ازدواج کرد خواهرشم به این خواهر بزرگه نگاه کرد درس خوند کار کرد الان مستقل شده بر خودش خونه جدا ماشین جدا گرفته تنها زندگی می‌کنه البته یکی از دوستاش هم خونه شده باهم زندگی میکنند.شما بشین تو کاغذ بنویس چندتا راه رو رفتی تو همین مجازی ادیت یاد بگیر .هر ادیت کم کمش صد میدن 

عزیزم راهش چیه چجوری میتونی راه پیدا کنی وقتی نمیتونی پاتو دم در بزاری وقتی کسیو نداری و بی کسی

من هم اینکه تو این موارد تجربه‌ای ندارم، هم اصلا شما و شرایطت رو نمی‌دونم. پس نمیتونم بگم راهش چیه، ولی شما خودت تمرکزت رو بذار روی پیدا کردن راه برای بهتر شدن اوضاع، مطمئن باش پیدا می‌کنی.

یه زنگ هم به شماره ۱۲۳ بزن. شاید بتونن کمکت کنند.

و اگه میتونی کتابهای انگیزشی خوب پیدا کن و بخون، کتابهایی که حال آدم رو خوب می‌کنه و امید و انگیزه به آدم میده.

خوب چرا نمیری با وکیل مشورت نمیکنیمطمئن باش کمکت میکنهچرا اخه حرف حسابش چیه آزار میده اینجوری وقتی ن ...

ببخشید دیر جوابتو میدم عزیزم... 

وکیلم تمام حرفاشو حفظم... خودتم فکرکنم بدونی چیا میگن دیگه.... مشکل اصلی من علیه

اون قبول نمیکنه... با این حال زندگیمم جهنمه... 

خودش نمیخواد زندگیمونو درست کنیم وگرنه من خیلی تلاش کردم.... 

بهت درخواست میدم اونجا حرف بزنیم اینجا عمومیه خوشم نمیاد🥺

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵