سلام تجربه من از واکسن دوماهگی امیدوارم به درد شمام بخوره ؛
البته من اینکارو کردم نمیدونم درست بوده یا نه شمام تحقیق کنید اگ درسته انجام بدین ک نوزادتون اذیت نشه.
خانمها من واکسن دوماهگی نوزادم به علاوه واکسن جدیده( پنوموکوک ) زدم
بعد ک اومدیم خونه قطره استامینوفن دادیم و کمپرس اب سرد (داخل همین کیسه ابجوش ها کمی ابسرد گذاشتیم )ولی باید سریع برمیداشتم ک حواسم نبود پای بچم یخ کرد ولی حدودا باید ده تا پانزده دقیقه میگن باشه خلاصه برداشتم و تااینکه بعد حدودا یک ساعت ونیم بیدار شد و گریه خیلییییییییببی وحشتناکی کرد ترسیدم خیلی ترسیدم بعدا سریع شیرش دادم اول سینه نمیگرف خیلی تلاش کردم تا گرفت بعد ک خورد دوبااه اون گریه وحشتناک کرد منم دوباره کمپرس اب سرد گذاشتم بعد ی مدت اروم شد و اینک خیلی پاشو تکون میداد فک کنم ب علت تکون دادن پاش خیلیبییییییبی درد داشتع منم ی پارچه نازک بزداشتم و اروم خیلی اروم پاهاشو گذاشتم داخلش و گره زدم پارچه البته زیاد محکم ن و اینک در حدی ک تکون نخوره البته زیاد محکم نه میتونه تکون بده منم دوتا بالشت نرم کنار پاهاش گذاشتم و ک دیگ تکون نده و کمپرس هارو هم مرتب میزاشتم حدود ی رب کنار پاش میزاشتم وقتی میدیدم پاس داره سرد میشه میزاشتم بیرون این پارچه و حتی بیرون ی تشک داره اون ک از بیرون یکمی سرد باشه چون پاش زیاد تحریک نشه و این کیسه ابجوش رو ک داخلش اب سرد ریختم داخل ی پارچه هایی گذاشتم ک زیاد پای نوزادم یخ نکنه و اینک از دوتا کیسه استفاده کردم یکی برای این پا و اون یکی برای اون پاش
خلاصه اینطور گذشت و مرتبببببب تبش کنترل میکرد و قطره استامینوفن میدادم و اینک بالاخره تب میکرد بی حال بو.چد و... ولی شیرش هر طور بود میدادم
..خلاصه شب اول اینطوری گذروندم امروز روز دومه توکل برخدا امیدوارم زود خوب بشه .....گفتم بهتون بگم شلید گریه های نوزاد از تکون دادن پاشه نمیدونم والا کاری ک کردم درسته یانه بازم تحقیق کنید اگ درسته انجام بدین نوزادتون اذیت نشه فقط مراقب باشید زیاد ب جای واکسنسش دست نزارین درد نگیره موقع بادگلوگرفتن هم مراقب باشید ک پاهاش فشار نیارین امیدوارم ب دردتون بخورهروز دوم هم همین منوال بود ولی کیسه اب گرم میزاشتم ( نباید دماش زیاد باشه تب بره بالا با دستتون دماش چک کنید)در حد چند دقیقه حدودا ی رب و بعد زیر چند پارچه و کنار پاش و استامینوفن هم دیگ تا عصر دادم و قطع کردم امروز روز سومه صبح کمی تب کرد بعدش خوب شد هنوز استامینوفن ندادم انشاالله بهتر میشه.