2777
2789
عنوان

کف پای صاف در کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 24 پست
تغییری تو شکل پاتون ایجاد نشده مثل اینکه زانو ضربدری باشه؟

ببین عزیزم دختر منم4سالشه همین مشکلو داشت ازدوسالگی براش کفی طبی گذاشتم پاک بدترش کرد و کمردردم گرفت نذار براش تاسن11سالگیش ببرش ارتوپد مچ پا عملش میکنن خوب میشه منم گذاشتم تا بره بالاتر میبرم عملش میکنم

بروبیمارستان امام خمینی تهران .بااینکه دولتیه وشلوغ ولی دکترارتوپدعالی.دوشنبه هابایدبری.پدرارتوپدایران داخل این بیمارستان ویزیت میکنه.باهزینه ویزیت کم.ومهمترازاین ها.تشخیص ودرمان عالللی

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما خودتون از نزدیک دیدین کسی با کفی خوب بشه؟

من اکثرا دیدم که بچه ها کف پاشون صافه و بدون کفش طبی به مرور که بزرگ شدن خوب شدن البته کفش طبی بپوشه بهتره مخصوصا بیرون که میره 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
کف پاش صاف بود؟ به خدا هر کی یه چیزی میگه نمیدونم کدوم درسته

آره دوتاش صافه بحرف من گوش کن چون تجربشو دارم من داشتم دیوونه میشدم با راه رفتن بچم بخداالکی اذیتش نکن سن درمانش الان نیست بذار 11به بعد ببرش البته بعضی دکترا میگن9به بعد

حتمازودپیگیری کن.خواهرزاده ی من کف پاش صاف بود ومچ پاش کنی کج بود.دکترتشخیص کلاب فوت داد.ازسه روزگیش آوردیم تهران.دکترگچ گرفت تاچندماه.چون مدام رشدمیکرد.ماهانه گچ عوض میشد.یک سالگیش عمل شد.ومدام ماساژپامیدادن که دکتریادشون داده بود.وقتی دوساله شدکفش مخصوص سفارش داددکترکه دوتاکفش وسطشون بایک میله ی آهنی فیکس میشد.تصورکن بچه تا۵سالگیش بایداین مدل کفش روحداقل ۲۰ساعت درروزمیپوشید.این رونددرمان ۸سالگیش ادامه داشت .والان کلاس ۶هست .ومچ پادیگه کاما درمان شده.الحمدلله.حتمادرمان کن.وگرنه یک پا ممکنه کوچک بشه به مرور

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

[QUOTE=350737687]حتمازودپیگیری کن.خواهرزاده ی من کف پاش صاف بود ومچ پاش کنی کج بود.دکترتشخیص کلاب فوت داد.ازسه روزگیش ...[

عزیزم  خواهرزاده شما غیر از صافی کف پا مشکلی دیگه داشته من چندین جا بردم گفتن تا 3سالگی که پاش محکم نشه هیچی معلوم نیست من از دوسالگیش برم پیش دکتر بغدادی تهران کفی گرفت فقط حتی بهم نگفت عمل داره الان که سرچ کردم و زنگ زدم چندتا دکتر گفتن برای عمل صافی کف پا خیلی زوده تا9سالگی بیاید اقدام کنید