2777
2789
عنوان

کف پای صاف در کودکان

184 بازدید | 24 پست

دخترم ۱۹ ماهشه کف پاش صافه و موقع راه رفتن مچ یکی از پاهاشو کج میزاره🥺 براش کفی مخصوص خریدم دکتر داده و ۲۰ جلسه کاردرمانی بردم ولی تغییری نکرده. کسی میشناسید با شرایط دخترم خوب شده باشه؟ شما می‌دونید چیکار کنم خوب بشه؟ دکتر ارتوپد اطفال خوووب تو تهران میشناسید؟ میترسم زمان خوب شدنش از دست بدم دیر بشه

هنوز خیلی کوچیکه به مرور زمان خود به خود خوب میشه بعضی‌ها تاهفت هشت سال طول میکشه بعضی بچه ها تادوازده سالگی هم طول میکشه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز خیلی کوچیکه به مرور زمان خود به خود خوب میشه بعضی‌ها تاهفت هشت سال طول میکشه بعضی بچه ها تادواز ...

عزیزم خیلی چززا بهمرور زمان و بزرگ شدن خوب نمیشه و درمانش سخت میشه، نیاز به درمان داده. 

عزیزم خیلی چززا بهمرور زمان و بزرگ شدن خوب نمیشه و درمانش سخت میشه، نیاز به درمان داده.

درمانش اینه که فقط به مرور زمان که بزرگتر میشه کفی مخصوص کفش براش بخره 

درمانش اینه که فقط به مرور زمان که بزرگتر میشه کفی مخصوص کفش براش بخره

البته کفی کفش رو خیلی از دکترها هم قبولش ندارن به مرور که بزرگ میشه استخوانش سفت میشه ودرست میشه البته اگر ارثی نباشه