2777
2789
عنوان

رنگ پوست نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر کوچک‌منم اولش که به دنیااومد سفید بود.ولی ازروز سوم چهارم زشت وسیاه شد.تا دوسه ماه....بعد دوباره ...

درسته پدر مادر ها عمه و هاله اینا همه شفیدت فقط مامان خودم بدنش خیلی سفیده صورتش یه کم گندمی البته با افزایش سن تیره شده جوونی ها صورتش هم سفید بوده

چرا میگم ولی نگرانم همراهشون نباشم روش اثر بزاره این حرفا نمیدونم واقعا هم چی جواب بدم😅

مامان من ی پسر خاله بیشعور داره از بچگی بمن مبگفت سیاه.مامانمم میگفت دلت سیاهه .

الان نوش سبزه تیرس .

مامانم بهش میگع سیاهی دلت نشسته رو نوت

مامان من ی پسر خاله بیشعور داره از بچگی بمن مبگفت سیاه.مامانمم میگفت دلت سیاهه .الان نوش سبزه تیرس . ...

چقدر بعضی ها بی ادبن واقعا دلشون می خواد تو هر چیزی دخالت کنن

منو همسرم هردو سفیدیم بچه هامون سبزه حتما دخترت به کسی کشیده دیگه هم سفید نمیشه

ممکنه البته عمه ها و خاله اینا که مبینیم خیلی سفیدن شاید به نسل های گذشته که ما ندیدیم رفته 

ممکنه البته عمه ها و خاله اینا که مبینیم خیلی سفیدن شاید به نسل های گذشته که ما ندیدیم رفته

بچه هام سبزه هستند ،ولی واقعا خداروشکر میکنم چون پوستشون خیلی جذابه ،سبزه ولی بی  مو ،دخترت یک سالگیش خیلی خوشگل میشه

بچه هام سبزه هستند ،ولی واقعا خداروشکر میکنم چون پوستشون خیلی جذابه ،سبزه ولی بی مو ،دخترت یک سالگی ...

مرسی عزیزم ایشالا خدا دخترات رو برات نگه داره❤️❤️❤️