سلام دوستان ،من پسر اولم خیلی سفیده ،خودم و همسرم سفید هستیم ولی دختره دو ماهم در مقابل پسرم رنگش تیره هست بخصوص بدنش خیلی سبزه هست پسرم تو دو ماهگی خیلی سفید بوده به نظرتون رنگ دخترم همین می مونه یا خیر؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین نوزادیم یکم تیره بودم 6 7 سالگی رسمن ته دیگ سوخته شدم🤣 از اون به بعد گندمی روشن شدم. درکل درست میشه شاید دختر تو زودتر روشن شد چون من خیلی تو افتاب بازی میکردم
هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿 جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم. فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
پسر کوچکمنم اولش که به دنیااومد سفید بود.ولی ازروز سوم چهارم زشت وسیاه شد.تا دوسه ماه....بعد دوباره سفیدوخوشکل شد...البته پوست دخترت ممکنه شبیه به کسی غیرازشما دونفر به.مثل پدر و مادراتون
ایشالا سلامت باشن اهمیتی نداره یخورده حرفای اطرافیان اذیت میکنه میگن پسرت باید دختر میشده خیلی خوشکلتره دخترت باید پسر میشده میترسم در آینده این حرفا روی دخترم اور خوبی نزاره به هر خال من همه جا باهاش نیستم ازش دفاع کنم اخه داداشش خیلی خوشکله