2777
2789
عنوان

چرا خدا از امتحان کردن من دس برنمیداره😔فاجعه ای به اسم طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 11142 بازدید | 247 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کبودی ندارم.اگه رل داشته باشی اونم سردمیکنه؟

ارع عشقم کلان دوست نداره جنس مخالف سمتت بیاد

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

خدا لعنتش کنه.نمیره به هیچ وجه باقران که اصلانمیره

چرا عشقم با مدوامت بر قران میره گفتم سوره بقرع هرشب بذار بالای سرت بخونه ده تا ایت الکرسی بخون فوت کن ب خودت ب صورت دایرع بعد فوت کن ب کف دستت دستت رو بکش صورت و بدنت شک نکن میره تا چهل شب باید انجام بدی برهنه جلوی اینه نرو وقتایی ک از حمام میای بیرون ایشالا ک درست میشه

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

صرع چیه عزیزم نه دختر من صرع نداره

برا باطل السحر دوتا کار بلدم

تو نت بزن نماز باطل السحر حضرت زهرا(س). همونیه که دورکعته ۱۰۰ تا سوره قدر و ۱۰۰ تا سوره توحید و یه دعا داره. ۱۴ روز پشت سر هم اونو بخون

۴۰ روز صوت سوره بقره رو تو خونه باز کن. جوری که دخترت صداشو بشنوه

انشالله باطل میشه

فقط تو این روزایی که اینکارا رو انجام میدی اگه اتفاقی افتاد نترس. ممکنه مریض بشه یا چندتا اتفاق ترسناک بیفته اما اینا نشانه باطل شدن سحر و جادو هست

سراغ دعا هم نرو. فقط زندگیت خراب میشه

با قرآن و نماز حل میشه انشالله

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

عزیزجان ببین وقتی واسه ی باطل کردن طلسم بری ب تو هیچ صدمه ایی وارد نمیکنن جن ها 

و توی خونت حیاط اگ درختی داری کلا زتدگیتو زیرو رو کن اینایی ک طلسم میارن یکیو قایم میکنن 

بچرخ انشاللع ک پیداش کنی 

یکی از فامیلامون رو طلسم کرده بودن میگفتن هر ماه بشدت سردرد میشع 

اخر رفتن پیش یکی ک مثلا باطل کنه نتونست 

پیش یکی دیگ ک رفته بود گفته بود توی دیوار خونتونه طلسم بیاریدش بعد اینا ک پیداش کردن بعد طلسم رو از بین برد 

این مراحل چن سال طول کشید

شماهم از الان ک شک کردین اول بچرخ خونتو پیدا نکردی برو بپرس ک توی خونت هست یان 

برو بچت اینقد عذاب نکشه

بچه ها بستری شدیم از شانس بد من امروزم جمعس قردا ام ار ای نوشتن براشفقط دعا کنینتوروخدا فقط دعا کنین ...

دخترت خوب میشه عزیزم

به شرط اینکه بجای جادو جمبل یه سزه دنبال درمان باشی هر ماه ببرس دکتز داروهاش درست بدی

هر دو هفته ببرش اوایل دکتر

دزست میشه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

یکی از فامیلامون رو طلسم کرده بودن میگفتن هر ماه بشدت سردرد میشع اخر رفتن پیش یکی ک مثلا باطل کنه نت ...

عزیزم من خونمو تازه عوض کردم تاپیکش هست

یعنی چن سال تو یه خونه بودیم امسال فروختیمش و اساس اوردیم خونه جدید 

یعنی این خونه حتی فامیلامون هم هنوز نیومدن چون کابینت اشپزخونم مونده کسی نیومده 

پس در نتیجه طلسم و این چیزا داخل خونم نیست 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍