2777
2789
عنوان

چرا خدا از امتحان کردن من دس برنمیداره😔فاجعه ای به اسم طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 11142 بازدید | 247 پست
خیلی میترسم میگن هرگی بره سمت اینکارا جن و ارواح رو ب خودشون جذب میکنه من واقعا میترسم ولی همه فکر و ...

ضرر نداره پیش ی کار بلد برو ولی.چون من پیش سه چهارتا رفتم فقط پول گرفتن ولی یکیشون واقعا خوب و تاثیر گذار بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دحترگلتو بردار و برو زوار آقام امام حسین شو دست خالی برنمیگردی

انشالله که بیای خبر خوب شدن دخترتو بهمون بگی

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
چکار میکنه جن عاشق دقیقا؟ نمیزاره جنس مخالف به آدم نزدیک بشه درسته؟ یا آدم رو بد جلوه میده؟ میشه علا ...

اگ دختر باشی بخت جور نمیشع یعنی نمیذاره ازدواج کنی اگ متاهل باشی همش شوهرت رو ازت سرد میکنه این در زمانی جواب میدع ک مثلان نمیدونی جن عاشق داری و ن چهار قل ن ایت الکرسی نه سورع بقره کلان سمت قران نیستی بعد میگن حتی رابطع هم داره تو خاب با طرف مقابلش بدنش هم کبود میکنه اینقدر باید ب قران نزدیک بشی نا نابود بشع برهنه نباید باشی اصلان مخصوصان وقتی از حمام میای بیرون جلوی اینه نرو ایشالا ک کسی گرفتار طلسم و اجنه نشه

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

جن عاشق که نمیزاره ازدواج کنی چجورازدواج کردی

قبل ازدواجم اینطوری نبودم.یعنی یک بار تو عقد لباسم گم شد هرچی گشتم پیدا نشد بعد چندروز دیدم روی لباسام هست.گذشت تا دوسه سال بعد عروسی ی چیز وحشتناک دیدم دیگ ب چندنفر زنگ زدم اینطوری گفتن

خیلی میترسم میگن هرگی بره سمت اینکارا جن و ارواح رو ب خودشون جذب میکنه من واقعا میترسم ولی همه فکر و ...

یه آدم مطمئن و معتقد پیدا کن برا باطل کردنش، شاید همون که اومد ترسش و برداشت بشناسه

حالا چطوره دکتر چی میگه ایا خوب میشه؟ منظورتون همون بیماری مادرزادی صرع هستش؟

صرع چیه عزیزم نه دختر من صرع نداره

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

سلام عزیز دلم

من اطلاعاتی در مورد طلسم و این چیزا ندارم

اما به چشم زخم خیلی اعتقاد دارم چون به سرم اومده🤦‍♀️

خدا به حق امام حسین ع و به حق بزرگی و عظمت خودش دختر گلتو شفا بده،بهش سلامتی بده 🤲🤲🤲خوشبختیشو ببینین 🤲🤲🤲اگه چشم زخمی یا طلسمی هست هر چه زودتر اثر نحسش برداشته بشه 🤲🤲وهر کی اینکارو کرده به حق این ماه عزیز ازکارش پشیمون بشه و خدا هممونو هدایت کنه🤲🤲🤲🤲

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
دحترگلتو بردار و برو زوار آقام امام حسین شو دست خالی برنمیگردیانشالله که بیای خبر خوب شدن دخترتو بهم ...

اسی پیشنهاد این دوستمون خوبه.

اگه امکانش هست کربلا برین واز آقا امام حسین ع سلامتی دخترتو بخواه.تو یه مادر رنج کشیده ای😢.ازآقا امام حسین بخواه به حق خانم زینب س دخترتو شفا بده و انرژی های منفی رو ازش دور کنه.

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
اون دعا رو میگی، من سرکتاب گرفتم برا بچم گفتن چشم زخم داره، چی کار کنم؟

اذه حتمان عزیزم فقط صبرکن تو گوشیع اجیم هست تا ظهر برات میفرستم ایشالا ک جواب بده

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

روزگار منو داری توصیف میکنی همهههه چی دارم اما هیچی ندارم😔من جز دختدم چیزیو نمیخوام حاضرم همه چیمو ...

عزیزم ایشالا بچت خوب شه بخدا خیلی ناراحت شدم خوندم ایشالا زودتر حالش خوب خوب بشه🤲🤲🤲

چشم زخم و چه جوری دفع کردی؟ منم دیدم اثرش و

نمیدونم

زندگیمو نابود کرده

مامانم تخم مرغ میشکنه.اسپند دود میکنیم.اثرش چندروزی میره باز برمیگرده.خودم قشنگ انرژی های منفی ای که از چسم زخم واسه زندگیم میفرستن رو احساس میکنم.حتی یه خواب دیدم عجیب🤦‍♀️