2777
2789
عنوان

چرا خدا از امتحان کردن من دس برنمیداره😔فاجعه ای به اسم طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 11142 بازدید | 247 پست
هرچیبعد همچین اتفاق وحشتناک و جدیدی درسته تا روزی که دکتر میاد حداقل شنبه یکشنبه بشینن تو خونه؟خوشحا ...

نمی دونم والا .اسی بی تجربه بوده ولی خب الان دلش خونه درست نیست سرزنشش کنیم و عذاب وجدانش بیشتر بشه . من منتظرم ببینم آخرش چیکار کردن 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخوا چرت و پرت نگین بزارین بقیشو بگم اه همه چیزو برعکس میخونین یا من بد دارم تایپ میکنم

اینا رو متوجه شدم:

تب داشت دارو ندادی پتو پیچ کردی تا صبح

تشنج کرد دیگه تا ۱:۵ پیگیرش نبودی

تشنج بدتر کرد شوهرت گفت بیمارسنان سوراخش میکنن

در آخرم بردی ببینی ترسش رو نمک از چیه

حالا از چی بود

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

وای خدااااا چی زدییییی چی میگییییییییمن کی گفتم بردمش پیش رمال کی گفتم نبردم دکتر؟ نمیخونییییی چی دا ...

هی نمیخوام چیزی بگم میبینم نمیشه 

اسی به کامنت این دو سه نفر توجه نکن اصلا نمیفهمن شما چی میگی فقط هی زر زر میکنن 

یا سرزنش میکنن یا دری وری میگن 

من و همسرم بحث کردیم

۱ونیم ماهه قهرم

دیشب خواب دیدم توی حموم ی موکت پهن کرده همونجا نشسته بخاطر دیدن دخترم یواشکی تا من بیام 

ی جایی باهاش شوخی کردم خندید لبخند زد بهم

ی دختر ۱ سالع دارم

ولی هیچ خبری از دخترم نگرفت این هفته و هیچ خبری از پیامش نیس 

تعبیرش چیه؟؟؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
وای خدااااا چی زدییییی چی میگییییییییمن کی گفتم بردمش پیش رمال کی گفتم نبردم دکتر؟ نمیخونییییی چی دا ...

باید ببری تهران نوار مغز ۲۴ ساعته ازش بگیرن.نوار مغز معمولی بدرد نمیخوره.تهران که نیستی؟ 

بقیشو زود بگو

نمی دونم والا .اسی بی تجربه بوده ولی خب الان دلش خونه درست نیست سرزنشش کنیم و عذاب وجدانش بیشتر بشه ...

آخه این اتفاق مال دیروزه

داره ادامه میده

میگه شوهرم گفته بیمارستات سوراخ سوراخ میشه

نمی دونم والا .اسی بی تجربه بوده ولی خب الان دلش خونه درست نیست سرزنشش کنیم و عذاب وجدانش بیشتر بشه ...

واااای بابا کی گفت تا شنبه یکشنبه من منتطر نشستن خونه؟ 

واقعا دارم شک میکنم چرا همتون چپ مطلبو میخونین اگه من بد میتایپم مشکل از منه بگین

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
واااای بابا کی گفت تا شنبه یکشنبه من منتطر نشستن خونه؟ واقعا دارم شک میکنم چرا همتون چپ مطلبو میخونی ...

اسی ادامشو تایپ میکنی یا بریم 

حداقل به شعور ما احترام بزار ماجرا رو کامل کن بعد جواب بقیه رو بده اه

من و همسرم بحث کردیم۱ونیم ماهه قهرمدیشب خواب دیدم توی حموم ی موکت پهن کرده همونجا نشسته بخاطر دیدن د ...

وقت گیر آوردی؟ خیره ان‌شاءالله یه صدقه هم بده. و سعی کن خواب هاتو پیش هر کسی تعریف نکنی.مگه اینکه اون شخص عالم و دلسوز باشه

باید ببری تهران نوار مغز ۲۴ ساعته ازش بگیرن.نوار مغز معمولی بدرد نمیخوره.تهران که نیستی؟ بقیشو زود ب ...

شوهرش نذاشته دیگه گفته بچه م تو بیمارستان اذیت میشه

۵شنبه کدوم دکتری بردن خدا میدونه

هی نمیخوام چیزی بگم میبینم نمیشه اسی به کامنت این دو سه نفر توجه نکن اصلا نمیفهمن شما چی میگی فقط هی ...

بابا اصلا انگار همشون دست به دست هم دادن چیزی که من میگمو نخونن چیزی که خودشون دوس دارنو ترجمه کنن بخونن☹کم منو حرص بدین جون عزیزاتون 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
اسی ادامشو تایپ میکنی یا بریم حداقل به شعور ما احترام بزار ماجرا رو کامل کن بعد جواب بقیه رو بده اه

چشم الان میتایپم ببخشید