2777
2789
عنوان

چرا خدا از امتحان کردن من دس برنمیداره😔فاجعه ای به اسم طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 11142 بازدید | 247 پست
حرفتون کاملا درستهمن منظورم این بود این حرز رو تهیه کنند البته حرز اصلیش ک روی پوست آهو به اسم طرف ...

عزیزم فکر میکنی و کامنت میدی؟؟؟

بچه تشنج داره باید  دنبال درمان جدی باشن 

تو میگی حرز؟؟؟؟؟؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفتون کاملا درستهمن منظورم این بود این حرز رو تهیه کنند البته حرز اصلیش ک روی پوست آهو به اسم طرف ...

بله درسته.البته اون پوست آهو و غیره از آداب حرز هست یعنی اگه نباشه هم‌مشکلی نیست.خودتم حرز بنویسی درسته و عمل میکنه.

[QUOTE=350734230]عزیزم فکر میکنی و کامنت میدی؟؟؟ بچه تشنج داره باید  دنبال درمان جدی باشن  تو میگی حرز؟؟؟ ...

پستهامو کامل بخون 😐

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️                                                                                                                    

چرا تهمت میزنی کجا گفت رمال گفت کسی که با نمک ترس و برمیداره نشنیدی تا حالا اصلا ربطی به رما نداره

نمی‌دونم فکر کردم رمال هستن اونا.جریانش چیه؟ میشه یه توضیح مختصر بدین

که زنگ زدیم دوباره یکی از اشناهامون خلاصه کنم دکتر پیدا کردیم گف ساعت ۵ بعداز ظهر بیاین دیگ همینجوری ...

ترس بچه رو بر میداره؟؟؟؟؟

رمال بردی؟؟ بیمارستات نبردی؟

بچه ت الان باید زیذ دستگاع تو بیمارستان باشه

نوارهای مغزی نشون از ۱۳ بار تشنج داده !!!

الانم میگی بردیمش‌پیش رمال خوب شد تا ۱ سال دیگه پیگیر بیماریشم نمیشی باز یه بلایی سرش میاد نوار میگیزن میبینن صد باز شده و نفهمیدی

نمی‌دونم فکر کردم رمال هستن اونا.جریانش چیه؟ میشه یه توضیح مختصر بدین

همون خرافاته محضه

نمک تو سینی میربزن مسخره ها

حیف اون بچه 

الهی فداتشم ببخشید سر صبی اذیتتون کردم واقعا تنها راه چارم دعای شماهاس ک خدا یه نگاهی به دخترم بنداز ...

خدا نکنه عزیزم . خدا بهش سلامتی بده به حق صاحب اربعین 🥲🤲

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
ترس بچه رو بر میداره؟؟؟؟؟رمال بردی؟؟ بیمارستات نبردی؟بچه ت الان باید زیذ دستگاع تو بیمارستان باشهنوا ...

وای خدااااا چی زدییییی 

چی میگیییییییی

من کی گفتم بردمش پیش رمال کی گفتم نبردم دکتر؟ 

نمیخونییییی چی دارم میگم بخدا حوصله ندارم دستام میلزره شماهم با دقت بخون اینقد منو حرص نده 

دکتر ساعت ۵ بعداز طهر قرار بود بیاد نوار مغز هم گرفتیم ازش

من کی گفتم بردمش پیش رمال خوب شد کجا همچچین حرفی زدم؟ 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
وای خدااااا چی زدییییی چی میگییییییییمن کی گفتم بردمش پیش رمال کی گفتم نبردم دکتر؟ نمیخونییییی چی دا ...

همین که باور کردی بچه ت ترسیده یعنی فاجعه

توروخوا چرت و پرت نگین بزارین بقیشو بگم اه 

همه چیزو برعکس میخونین یا من بد دارم تایپ میکنم

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍