2777
2789
عنوان

چرا خدا از امتحان کردن من دس برنمیداره😔فاجعه ای به اسم طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 11142 بازدید | 247 پست
منظورم شوهرش بود ک ناشکری میکرد و گفته خودمو میکشم منظورتون رو نفهمیدم بدون معجزه؟؟حرز همراهت باشه ا ...

آره شوهرش که قطعا.

معجزه یعنی خرق عادت. حرز کارش محافظته در برابر شیاطین.حالا نمیشه گفت حرز به درد بچه این خانوم میخوره یا نمیخوره.ولی قطعا خوبه واسش.اما باید به پزشک مراجعه کنه و راه درمان بچه شو انجام بده چون قرار نیست با معجزه شفایی حاصل بشه.

شفای قرص هم از خداست.اینارو تفکیک نکنید بگین مثلاً دعا از خداست قرص از دکتر .نه علم دکتر از خداست شفای قرص هم از خداست.

دعا و حرز نیروهای معنوی هستن که در حد مقتضی عمل میکنن

که زنگ زدیم دوباره یکی از اشناهامون خلاصه کنم دکتر پیدا کردیم گف ساعت ۵ بعداز ظهر بیاین دیگ همینجوری برگشتیم خونه طفلی همسایه ها همشون دم در منتظرمون بود تا رسیدیم گفتن محیا خانوم دخترت خیلی بد ترسیده اگ موافقی یه شخصی هست ب اسم گلی خیلی خوب ترس بچه هارو برمیداره اون بیاد با نمک ترس دخترتو برداده خوب میشه بعداز ظهر ببرش نوار مغز  و دکتر اینا

گفتم باشه

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی گوش میده چی میگم

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
خب شاید بیمارستان لازمه بستری بشهسوراخ سوراخ بشه بدتره یا این تشنجا؟؟؟تا ۱۷ شهریور نمیخوای ببری بیما ...

۱۷ شهریور تاریخ نیست اسم بیمارستان یا مکانی هست که اکثر دکترها اونجا هستن 😐

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
کسی گوش میده چی میگم

عزیزم من سرم و چشمام به شدت درد میکنن به خاطر تاپیک شما تا الان اینجام 😥😐

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
خب شاید بیمارستان لازمه بستری بشهسوراخ سوراخ بشه بدتره یا این تشنجا؟؟؟تا ۱۷ شهریور نمیخوای ببری بیما ...

نههههه هفده شهریور اسم یه خیابونیه ک کلا مطب دکترای خصوصی اونجا زیاده بردمش عزیرم

الهی فداتشم ببخشید سر صبی اذیتتون کردم واقعا تنها راه چارم دعای شماهاس ک خدا یه نگاهی به دخترم بندازه بخدا روزگارمون سیاه شده اونقد این بپه زجر و درد کشیده😔😭

آره شوهرش که قطعا.معجزه یعنی خرق عادت. حرز کارش محافظته در برابر شیاطین.حالا نمیشه گفت حرز به درد بچ ...

حرفتون  کاملا درسته

من منظورم این بود این حرز رو تهیه کنند البته حرز اصلیش ک روی پوست آهو به اسم طرف نوشته میشه با رعایت تمام ادابش اونو بزارن همراهش اگه خدایی نکرده بچه تشنج کنه این حرز به لطف خدا  نمیزاه آسیبی بهش برسه....وگرنه دکتر و دارو که حتما باید به روال خودش پیش بره تا کامل درمان بشه....تا خدا نخاد برگی از درخت نمیفته،این حرز هم خود خدا برای امام جواد ع  نازل کردن

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️                                                                                                                    

نههههه هفده شهریور اسم یه خیابونیه ک کلا مطب دکترای خصوصی اونجا زیاده بردمش عزیرم

اسی 😐😒🤕 حالت تهوع گرفتم از سردرد الان بیهوش میشم بگو دیگههه

هرچی

بعد همچین اتفاق وحشتناک و جدیدی درسته تا روزی که دکتر میاد حداقل شنبه یکشنبه بشینن تو خونه؟

خوشحاله بچه  ش ۹ماهگی تا ۱/۵ تشنج نکرده درخالی که بچه ای که یکبار تشنج کنه باید هرناه بره بیمارستان نوارم غز بگیره چه تشنج بکنه چه نکنه

برای تبشم که دارو نداده

دارن با دستای خودشون نابودش میکنن

بعد همچین تشنجی احتمال همون ریز تشنج های اسیب‌زا به مغز هست باید بستری میشد از دیروز که چکش کنن

یه بار صبر  میکنه صبح بشه ببره دکتر

یکبار صبر میکنه دکتر خوب پیدا شه بعد ببرش بیمارستان نمیبره

اشتبته پشت‌اشتباه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بجای اینکه ببری دکتر بردی پیش رمال و غیره.خب بقیشو بگو

چی میگیییی کی گفتم بردم؟؟؟؟ 

با دقت بخون گفتم همیسایه گفتن گلی بیاد ترسشو با نمک برداره 

نگفتم من میرم پیشش