2777
2789
عنوان

چرا خدا از امتحان کردن من دس برنمیداره😔فاجعه ای به اسم طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 11142 بازدید | 247 پست
مکشل اینجاست که ما فکر میکنیم فقط مریضی امتحانه.بچه دار نشدن امتحانه.سلامتی هم امتحانه بچه دار شدن ه ...

حق پلاس ❤

اللهم عجل لولیک الفرج ۰۰/ از چیزی که باید ترسید خود ترسه..... تورک قیزی

ساعت ۶ صب بود که من تنها بودم 

اینو یادم رف بگم که بچها تقریبا یک سالی میشه که دخترم شبا نمیتونه بخوابه یعنی هی از خواب با ترس میپره گریه میکنه منو صدااا میکنه ک مامان بیااااااا مامان بغلم کن منم همیشه بهش میگم نترس مامان من کنارت میخوابم جایی نمیرم همینجام تو بغل خودم میخوابونمش انواع اقسام قرص و دارو و دکترررررر اما کسی نفهمید دلیل ترس دخترم شبا نخوابیدنش بی قرار بودنش چیه دکترا ک میگفتن بخاطر تشنجش هست ولی دلیلش اون نبود

اره پری روز ساعت ۶ صبح بود ک دخترم دیدم تو خواب داره نفس نفس میزنه 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مکشل اینجاست که ما فکر میکنیم فقط مریضی امتحانه.بچه دار نشدن امتحانه.سلامتی هم امتحانه بچه دار شدن ه ...

خب خدا اون امتحانات خوب رو ازمون بگیره ما قول میدیم قبول بشیم 🥲😅

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

الهی بمیرم برای دلت

اول خودتو اصلا سرزنش نکن چون تپ مقصر نیستی..دوم ناشکری و گله از خدا نکنید،خودتون میدونید بچه های زیادی هستن ک با مریضیهای سخت دارن زندگی میکنن،،

دعا میکنم بحق آبروی فاطمه الزهرا «س» خدا دختر نازنینت رو شفا بده....عزیزم علم خیلی پیشرفت کرده مطمئن باش به لطف خدا دخترت خوب میشه..چیزی ک من ازش معجزه دیدم حرز امام جواد هست اونو بخر به اسم دخترت بده بنویسن بزار همراه دخترت،مطمئن باش اگه خدای نکرده تشنجم کنه این حرز باعث میشه آسیبی بهش نرسه

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️                                                                                                                    

سرفرصت توضیح میدم.ببینیم این بنده خدا چی میگه

من یک حدسایی میزنم ولی ببینم حدسم درست بوده یا نه 😥

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

خوابیده بودااا اما داشت نفس نفس میزد انگار که بری پیاده روی با سرعت زیاد یعنی نفس عمیق میکشید ول میکرد 

من زود صداش زدم مامانییی چیشدی مامانی بیدار شو داری خواب میبینی غزاله قشنگم چرا اینجوری میکنی مامان چرا پانمیشی خدایا چیشدههههه ک یهو صدای نفسش کلا قطع شد من بلندش کردم چن تا ضربه بهش زدم خدایاااا چیشده چشمام سیاهی رف قلبم رو هزاررررر میزد دیدم بچه چشم و لباش کج شد دهنش قفل شد دندوناش کامل بهم چسبوده بود انگار ک بخوای کسیو محکم با همه زورت گاز بگیری 

من دیگ با تاپ و شلوارک بودم همینجوری بچه تو دستم تو کوچه داد زدم در همسایه هارو زدم ک بیاین توروخدا ببینید چیشده همسایه ریختن بیرون گفتن توروخدا نترس یکیشون یه شیلی محکم زد تو گوش دخترم ..دخترم انگار  شوک بهش وارد شد چون نفس نمیکشید 

یه لحضه حس کردم روح خودش وارد بدنش شد چشماشو باز کرد گف مامان

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
الهی بمیرم برای دلتاول خودتو اصلا سرزنش نکن چون تپ مقصر نیستی..دوم ناشکری و گله از خدا نکنید،خودتون ...

حرز بدون معجزه کارشو انجام میده در حد مقتضی.

ناشکری یعنی اینکه بگی هیشکی دخترش اندازه من مریض نیست. این بنده خدا نگفته دختر من از همه بچه های دیگه مریض تره پس ناشکری نکرده .داره گله شکایت می‌کنه.مابقی حرفاتون تقریبا درست بود .

منو شناخت گف مامان من داشتم خودمو تیکه تیکه میکردم به قران جونم به لبم رسیده زبونم بند اومده بود هی خواستم بگم جان مامان اما دهنم قفل شده بود گف مامان اینا کین یعنی منو شناخت اما بقیه رو نشناخت همسایه هامون کامل دفت امد دارن دخترم تو حالت عادی همشونو میشناخت ولی اونموقع گف اینا کین

شوهرت کحا بثد تو این مراحل که شنا هی با تاپ میپریدی تو کوچه

شوهرم بیچاره سرکار اون زود میره سرکار ساعت ۵ و نیم صب 

اونموقع ک دخترم بار اولش ساعت ۴ صب بود تشنج کرد شوهرم شیف شب سرکار بود قرار بود ساعت ۸ صب بیاد خونه

تازه من فقط همون یبار با تاپ بودم 

بقبشون چادر داشتم کفش نمیپوشیدم

حرز بدون معجزه کارشو انجام میده در حد مقتضی.ناشکری یعنی اینکه بگی هیشکی دخترش اندازه من مریض نیست. ا ...

منظورم شوهرش بود ک ناشکری میکرد و گفته خودمو میکشم 

منظورتون رو نفهمیدم بدون معجزه؟؟

حرز همراهت باشه ازبلاهای در امان نگهداریت میکنه

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️                                                                                                                    

دیگ حالش اومد سرجاش من زنگ زدم دکتر بزرگر گف امروز مطب نیستیم رفتم هفده شهرویور ک مرکز دکتره هرجایی رفتیم دکتر پیدا نگردیم 

بیمارستان نمیبردمش چون میخواس بستری کنه همسرم گف نمیخوام بپه رو سوراخ سوراخ کنن دکتر خصوصی میبرمش 

دیگ حالش اومد سرجاش من زنگ زدم دکتر بزرگر گف امروز مطب نیستیم رفتم هفده شهرویور ک مرکز دکتره هرجایی ...

خب شاید بیمارستان لازمه بستری بشه

سوراخ سوراخ بشه بدتره یا این تشنجا؟؟؟

تا ۱۷ شهریور نمیخوای ببری بیمارستان و دکتر؟؟؟

عجبا 

اون از تبش که دارو ندادی قطع شه

اینم از تشنجش که میترسی سوراخ سوراخ شه!

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵