2777
2789
عنوان

چرا خدا از امتحان کردن من دس برنمیداره😔فاجعه ای به اسم طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 11142 بازدید | 247 پست
خواستم از اول بگم ببخشید حالم خیلی بده به قراناگه حوصله نداری سیو کن بعدا بیا😔

اگه مشکل حادی نداره تشنج عیبی نداره 

پیگیری کن دکتر خوب ببر 

خوب میشه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان داره میگه بچه ی ۹ ماهه تشنج کرده . بچه ی ۹ ماهه با دوساله و سه ساله و پنج ساله فرق داره .فقط خدا کنه فلج نشده باشه 🥲😭 چون داریم تو فامیل که بچه ی ۸ ماهه تشنج کرد و فلج شد😭

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

تشنج کرده بود و من مقصررررر همه چی بودم 

خدایا میدونم حقمه مجازات ولی دیگ توانشو ندارم😔

دخترم چن روزی بیمارستان بود ک خداروشکر بهتر شد و اوردیمش خونه گذشت و دوباره یک سال و نیمه بود ک باز تشنج کرد و دوباره همین منوال ک نذرو نیاز و قربونی اینا کردیم دوباره اوردیمش خونه ..

گذشت و دیگ خداروشکر فک میکروم دخترم خوب شده دیگه تشنج نمیکنه هی خداروشکر میکردم هی دوباره اونقد نذر و قربونی ...

که سه ماه پیش دخترم بیحال افتاد رو دستم 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
تشنج کرده بود و من مقصررررر همه چی بودم خدایا میدونم حقمه مجازات ولی دیگ توانشو ندارم😔دخترم چن روزی ...

تا اینجا همش مقصر خودت بودی.نمیدونم چرا گردن خدا انداختی؟ بقیشو بگو زود و سوال اصلی و اساسی که تو ذهنت هست رو بگو

رسوندمش دوباره بیمارستان روزای جهنمیییی بود ک نگم نمیخوام جزئیات رو بگم

دکترا گفتن تشنج کرده ام ار آی و نوار مغز گرفتن و ما دوهفته تو بیمارستان کودکان بستری بودیم و بچمو سوراخ سوراخ کردن 

اونقد گریه میکردیم همسرم میگف بلایی سرش بیاد میرم خودمو حلق آویز میکنم اونقد تو بیمارستان خودمونو کتک زدیم گریه کردیم 

شوهرم دیگ ایمانشو از دست داده بگو کفر میگف 

هی گف چرا با بچم اینکارو میکنی اون ضعیفه جون نداره خدایا کاش ما سرطان میگرفتیم خدایا مارو با خودمون امتحان کن چرا با بچه 

اونایی ک بچه های خاصی دارن بیماری خاصی دارن من خوب درکشون میکنم ک چی بهشون گذشته ما دیگه رسما دیونه شده بودیم

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
تشنج کرده بود و من مقصررررر همه چی بودم خدایا میدونم حقمه مجازات ولی دیگ توانشو ندارم😔دخترم چن روزی ...

خآنم محترم تشنج باید تحت نظر باشه ماه یکبار بره دکتر نوار مغز بگیره 

شما کجایی؟؟؟؟؟.

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

مادرانی ک بچه ی کوچیک دارین همیشه استامینوفن تو خونتون داشته باشین 

بچع ی خودم سوپ دادم  یه ساعت بعد بالا اورد ب شدت داغ شد سریع بهش استامینوفن دادم و پاشویه وگرن خدامیدونه چ بلایی سرش میومد

خدای من نمی خوام قضاوتت کنم ولی بچه تب داشته پتو پیچیدی دورش صبر کردی ۲ ۳ ساعت هیچ کاری نکردیخدا کنه ...

خدا مرگم بده به قران نمیدونستممممم 

کاش مامانم یکم آگاهم میکرد 

تو اون ۹ ماه حتی یخ بارم مریض نشده بود منم تنها بودم یهو ۴ صب دیدم میلرزه فک کردم سردشه😭😭😭😭😭