2777
2789
عنوان

چرا خدا از امتحان کردن من دس برنمیداره😔فاجعه ای به اسم طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 11142 بازدید | 247 پست
کجا بچت بدنیا اومده؟

بیمارستان عزیزم

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
بچه ها بستری شدیم از شانس بد من امروزم جمعس قردا ام ار ای نوشتن براشفقط دعا کنینتوروخدا فقط دعا کنین ...

من دعا میکنم براش.شما صدقه بدین.ناس و فلق بخونید .حمد هم براش بخونید.اینکه چرا اینجوری شدین و این اتفاقات واستون افتاده بعداً توضیح میدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دعا میکنم براش.شما صدقه بدین.ناس و فلق بخونید .حمد هم براش بخونید.اینکه چرا اینجوری شدین و این ات ...

میشه الان بگین؟ چرا دلیلش چیه

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
عزیزجان ببین وقتی واسه ی باطل کردن طلسم بری ب تو هیچ صدمه ایی وارد نمیکنن جن ها و توی خونت حیاط اگ د ...

خونمو تازه عوض کردم 

تازه اساس کشی کردیم هنوز هیچ فامیلی اشنایی کسی نیومده 

پس یعنی جادو تو خونم نیست

میشه الان بگین؟ چرا دلیلش چیه

قطعا چشم خوردین و شاید طلسم و دعای هم باشه.با دعا کردن صدقه دادن و ناس و فلق خوندن و حرز به بچه ببندین تا اینا رفع بشه.ولی احتمالا مریض هم هست یعنی تشنج هست به حرف دکترا حتما گوش بدین.

این اتفاقات ربطی به خداست خدا نداره.شما گردن خدا نندازید‌.خدا کسانی که طلسم و جادو میکنن رو عذاب می‌کنه مثل کفار.پس اونا به خواست خدا عمل نکردن.

سوال خاصی دارید بپرسید.

دخترت خوب میشه عزیزمبه شرط اینکه بجای جادو جمبل یه سزه دنبال درمان باشی هر ماه ببرس دکتز داروهاش درس ...

ممنون عزیرم 

اگ تاپیکامو بخونی من هیچ اعتقادی به خرافه و این چیزا ندارم هیچوقتم پام ب اونجور جاها باز نشده 

خودمم ب شدت میترسم حتی دوستان اینجا گفتن یه ادم مطمئن پیدا کن بیاد طلسمشو بشکنه  از اونم میترسم و انجام ندادم

اول از همه لطف خدارو میخوام ک ب دخترم یه نظر بنداره بعدش امیدم ب شماهاس کاربرای اینجاس ک برای دخترم دعا کنن شاید نفسی حق باشه و دعاش بگیره😔

دکتر هم ک در قدم اول پیگیرشم الانم بستری ایم

ممنون عزیرم اگ تاپیکامو بخونی من هیچ اعتقادی به خرافه و این چیزا ندارم هیچوقتم پام ب اونجور جاها باز ...

برای دفع آزار شیاطین و باز شدن بسته شده و رفع طلسم به مفاتیح مراجعه کن .دنبال رمال نرو.تو مفاتیح دستور العمل های برای این منظور هست اونارو انجام بده.

قطعا چشم خوردین و شاید طلسم و دعای هم باشه.با دعا کردن صدقه دادن و ناس و فلق خوندن و حرز به بچه ببند ...

چشم زخم حقیقته اما به چه گناهی من فخر نکردم به کسی ...من بد نکردم به کسی 😔

چشم زخم بیاد رو من اثر کنه بیاد منو بیمار کنه طلسم کنه شکنجه کنه 

چرا دخترمو عذاب میدن هیچی از بچگیش نفهمید بمیرم برات غزاله چشم آهویی مامان سفید برفی قشنگم دلم داره پاره میشه از غصه نمیدونم دیگ ب چه دری بزنم خدا صدامو بشنوه😔😔

چشم زخم حقیقته اما به چه گناهی من فخر نکردم به کسی ...من بد نکردم به کسی 😔چشم زخم بیاد رو من اثر کن ...

چرا چشمت زدن؟ خب باید از خودشون بپرسی.چرا طلسمت کردن؟ خب از خودشون باید بپرسی.اینا حسودن تو سعی کن زندگی خودتو بکن .برای دفع این چیزا به مفاتیح مراجعه کن حل میشه ان‌شاءالله.

سلام عزیزم واقعا متاثر شدم از اتفاقی که برای دختر گلت افتاده، ولی متاسفانه طلسم و این مسائل واقعیت دارن و آدم‌های بیوجدان دست به چنین کارهای شیطانی میزنن..خودمم درگیر این مسئله ام و بخاطر طلسم شیطانی که برای من و همسرم زدن،در حال جدایی هستیم  برای دخترت حرز امام جواد بگیر و سعی کن با عالمی راجب این مسئله صحبت کنی

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
بابا اصلا انگار همشون دست به دست هم دادن چیزی که من میگمو نخونن چیزی که خودشون دوس دارنو ترجمه کنن ب ...

اسی دکتر رونقی تو کرج 

دکتر مغز اعصاب اگه دکتر خودش نبود ببر دکتر رونقی 

البته تا پارسال ایران نبود ،شاید الان اومده باشه

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

سلام گلم.داداش منم تو بچگی خیلی غش میکرد بدون هیچ دلیلی تا دو سه سال هر چی دوا و دکتر هم بردیم فایده نداشت مامانم پیرشد سر این موضوع .زمان مشخصی نبود صبح ظهر شب هر موقع ک بگی غش میکرد و ما باید میبردیم بیمارستان.تا اینکه یه ملای قدیمی ک الان مرده خدارحمتش کنه ب مامانم گف نگران نباش این یه مریضی کودکانه اس بزرگ بشه ازسرش میره و واقعا هم با بزرگتدشدنش رفع شد

ای کاش این رفتن ها نبود
نماز ش چقدر طول میکشه؟ انگار خیییلی طولانیه نه؟

نه برا من حدود ۲۵ دقیقه تا نیم ساعت طول میکشید

تازه اگه آدم چندبار بخونه فکر کنم ۲۰ دقیقه ای هم تموم کنه

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍