2777
2789
عنوان

چرا خدا از امتحان کردن من دس برنمیداره😔فاجعه ای به اسم طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 11142 بازدید | 247 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونستی جن عاشق باعث جدایی زن و شوهر میشه کاری میکنه هر دو طرف از هم زده بشند عزیزم خیلی مواظب باش ...

اره بهم گفت معوذتین رو زیاد بخونم لخت نباشم تو خونه جلو اینه لخت نرم چون اونی ک تو آینه میبینم خودم نیستم.موقع رابطه حتما ی ملحفه رومون باشه.چند باری ک لخت خوابیدم از خواب ک پا میشدم اندازه ی کف دست پام کبود بود

بچه ها بستری شدیم از شانس بد من امروزم جمعس قردا ام ار ای نوشتن براشفقط دعا کنینتوروخدا فقط دعا کنین ...

عزیزم نگران نباش ان شاالله این روزای سخت میگذره در مورد طلسم چیزی نمی‌دونم اما یکی از اقوام دورمون پسرش مشکل دختر شما رو داشت دکتر بهشون گفته بود این تشنجا تا ۵ سالگی ادامه داره و بعد هی کم میشه الان خدا رو شکر ۱۵ سالشه و از اون تشنجا آسیبی ندیده و پسر سالم و مهربونیه خدا ان شاالله این روزای خوب رو هم بزودی براتون میاره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
تو ک همه راه هارو رفتی چرا خب باطل کردن طلسم رو امتحان نمیکنی

خیلی میترسم 

میگن هرگی بره سمت اینکارا جن و ارواح رو ب خودشون جذب میکنه من واقعا میترسم ولی همه فکر و ذکرم درگیر این حرف شده😔 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
علامت هات چیا هستن شاید منم دارم بگو بدونم

من همش توی خواب میدیدم.همش حس میکردم یکی پشت سرمه ی سیاهی.یه سری ک ب عینه دیدم انقد ترسیدم بچمو برداشتم پله ها رو ۶ تا یکی میدویدم پایین.لخت ک میخوابیدم حتی با نیم تنه یا شرتک کبود میشد ی جام

میدونستی جن عاشق باعث جدایی زن و شوهر میشه کاری میکنه هر دو طرف از هم زده بشند عزیزم خیلی مواظب باش ...

چکار میکنه جن عاشق دقیقا؟ نمیزاره جنس مخالف به آدم نزدیک بشه درسته؟ یا آدم رو بد جلوه میده؟ میشه علایمو دقیق بگید

لایک نکن
بچه ها بستری شدیم از شانس بد من امروزم جمعس قردا ام ار ای نوشتن براشفقط دعا کنینتوروخدا فقط دعا کنین ...

بعضی ادما ب اینک طرف مقابلشون چقدر خوشبخته حسلدتت میکنند و دوس ندارند خشی طرف رو ببینه همیشه نمیشع گفت طلسم و جادو کردند بیشتر وقتا ازچشم و زخم زندگیا خراب میشع مریضی تو خونه زیاد میشع غم و غصه انباشته میشه تنها راهش اینه ک هیچ وقت نذاری اطرافیانت بفهمند تو خوشبختی یا بدبخت هیچ وقت جلوی کسی نه خب شوهرت بگو نه بد شوهرت رو هیچ از شیرین کاریای بچه ات از هوش و ذکاوتش جلوی دیگران نگو مخصوصان فامیل بخدا چشم و زخم زندگیه ادما نابود میکنه ی دعا عست باید بخونه ب تخم مرغ بچرخونی اطراف سر دختر بنداز بالای پشت بوم خونت ازش دور میشه چشم و زخم هر روز اسپند دود کن تو خونت ب همراه دود کردن ی. دونه ایت الکرسی با چهار قل بخون موفق باشی عزیزم

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

خیلی میترسم میگن هرگی بره سمت اینکارا جن و ارواح رو ب خودشون جذب میکنه من واقعا میترسم ولی همه فکر و ...

نماز بخون‌ یک مدت اول وقت . هم خودتون هم همسرتون ‌. هر روز هم ۵۰ آیه قرآن بخون . سوره ی بقره هم همیشه صوتش توی خونه تون پخش بشه . هر روز هم هر تعداد تونستی ۴ قل رو با آیت الکرسی بخون فوت کن به آب یا گلاب و بده دخترتون بخوره . اینا ضرری که ندارن بلکه ثواب و خیر و برکت هم دارن 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
خیلی میترسم میگن هرگی بره سمت اینکارا جن و ارواح رو ب خودشون جذب میکنه من واقعا میترسم ولی همه فکر و ...

من مگ‌رفته بودم ک جن عاشق پیدا کردم ولی از وقتی دعا همراهمه خیلی خوب شدم.من جوری بودم ک تو حاملگی همش خواب میدیدم میگفت میخوام بچتو بکشم

اره بهم گفت معوذتین رو زیاد بخونم لخت نباشم تو خونه جلو اینه لخت نرم چون اونی ک تو آینه میبینم خودم ...

افرین عزیزم بازم مواظبت کن

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

عزیزم بهتره با یه عالم صحبت کنی با کمی تحقیق پیدا میکنی فکر میکنم تو قم باشه تو خونت دعای بقره بزار صوتی پخش بشه معوذین لخون قران بخون از ایه الکرسی غافل نشو

کفر هم شیطان قوی میکنه نکنین فقط نحسی بیشتری وارد زندگیتون میشه 

بعدم مرخص شدین ببرش یه حای دیگه ببین راحت مبخوابه

حمد شفا برای دختر زیبات میخونم