2777
2789

اگر جون یه بچه بیگناه براتون مهمه به عنوان کسی که  انسانه برای انسانیتش ساده از این تاپیک نگذره ...

کاربرایی که میان برای سرگرمی و پر کردن تایمشون تاپیکارو گذری رد میکنن مدیون من هستن اگه این تاپیکو میخونن و نظر نمیدن در حد توانتون راهنمایی کنین دوستان حتی اگ چیزی درموردش نمیدونین میتونین بخاطر یه مادر دلشکسته برای دخترم دعا کنین و برین ولی خواهش میکنم ردش نکن من به راهنمایی همتون دعای همتون خیلی نیاز دارم❤

نمیدونم چجوری شروع کنم از چی بگم از کجا بگم 

همیشه فک میکرم از بچه ها بدم میاد همیشه اشناهای دور و نزدیکو ک میدیدم خوشم از بچه هاشون نمیومد 

همیشه تصور میکردم ک چیکار کنم که عقیم بشم و کلا نتونم باردار بشم بی سرو صدا کسیم نفهمه..

اما دیر یا زود رسید روزیکه ک ارزوی بچه دار شدن داشتم اما خدا خیلی اذیتم کرد میدونستم تاوان چیو دارم پس میدم هنیشه ناشکر بودم ولی توبه کردم از خدا خواستم ک ببخشتم نذرو نیاز کردم  دخیل حرم آقام امام رضا شدم ک اخرشم  قربونش برم دست خالی نفرستادم و خبر بارداریم رو ب همسرم دادم بهترین روز زندگیش بود اونقد عاشق نینی بود ک همونجا گف پاشو بریم بیرون میخوام طلا بارونت کنم تو پوست خودش نمیگنجید 

به هرکسی ک تونست زنگ زد از خوشحالی حتی خجالتم نمیکشید ک بابا زشتههه فلانه ب مامانش تک تک ابجیاش زنگ زد و گف باید بهم مشتلق بدینا اونم انصافا خیلی خوشحال بودن..

۱۳۹۹/۸/۱ دختر قشنگم با اون چشمای آهوییش سفیدبرفی من

پا گذاشت تو زندگیمون غرق در خوشبختی بودییییم 

اونقد از داشتنش لذت میبردیم ک عاشق همه بچه های فک و فامیل و حتی تو کوچه خیابون شدم 

هر بچه ای تو پارک بیرون تو کوچمون محلمون میدیدم حتی نمیشناختمشون اما هی قربون صدقشون میرفتم  اونقد ک حس دوس داشتنشون شیرین بود ((مادرا باردارا خدا بچه

هاتونو براتون حفظ کنه الهی ک تنشون همیشه سلامت باشه و غرق در خوشی باشن)) (( اوناییم ک آرزوی مادر شدن دارن ب نیت شهید کربلا آقام امام حسین دامنشونو سبز شه الهی )) 

ادامه رو میتایم لطفا اعلام حضور کنین توروخداااا دعا برای دخترم یادتون نره این یه خواهشه التماسه  از طرف منی که واقعا دلم شکسته

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غزاله مامان یکی یدونم قربون تک تک تار فرفری موهات بشم

بچه گذشت و دخترم ۹ ماهه شد تو یکی از این شبا بود ک متوجه شدم دخترم تب و لرز گرفته منم بی تجربه بودم خاک تو سرم پتو رو محکم دورش پیچیدم فک کردم سردشه خیلی داشت میلرزید ساعت ۴ صب بود گفتم یکم بگذره هوا روشن بشه ببرمش دکتر 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

دیگ سه چهار ساعت گذشت تا هوا روشن شد پاشدم ک ببرمش دیدم بچه کبووووووود شده با جیغ و گریه و دادو حتی کفش نپوشیدم بچه رو برداشتم نفهمیدم تا سر خیابون چجوری دوییدم و ماشین گرفتم 

رسوندمش بیمارستان گفتن چه بلایی سرش اوردی تو ک لیاقت مادر شدن نداری چرا مادر شدی وااااااای دنیا داشت دور سرم میچرخید گفتم بخدا یهو تب کرد منتظر شدم هوا روشن شه گف خانم این عروسک نیست ک منتظر شی هروقت خواستی شیرش بدس یا هروقت خواستی ببری دکترررر حتی پاشووویه اش نکردی بچه رو 

بچه ها دخترم تشنج کرده بود😔😔😔😭😭😭

خب اصل مطلبو بگو زودتر دیگه چرا این شکلی میگی

خواستم از اول بگم ببخشید حالم خیلی بده به قران

اگه حوصله نداری سیو کن بعدا بیا😔