2777
2789
عنوان

به کسی حسادت میکنید یا حسادت کردید

229 بازدید | 26 پست

من بین فامیلای شوهرم یکی از داییهاش بشدتتت خوبن هم خودش هم خانمش هم دخترش🙂

بین فامیلای شوهرم فقط با اینا خوب بودم تا چند وقت پبش پسرش که همسنه شوهرمه ازدواج کرد 

منم تازه عروسم  مادرشوهرم انقددددد منو اذیت میکنه دوتا جاریه دیونه هم دارم یعنی یه خانواده بشدت سمی که یدقیقه نمیتونم پیششون بشینم و از اولش از کارهاشون اخلاقشون ادبشون تعجب کردم و میکنم

پسرش ازدواج کرده وای این عروسو مثل تاج گذاشتن رو سرشون انقد رابطشون باهم خوبههههه خواهرشوهرش مهربونه بهش میگه ابجی هر لحظه کنار همن مادرشوهرش مثل رفیقشه پدرشوهرش صداش میکنه دخترم

بعد من....!فکر کنید برادرشوهرم انقد عقدیه مدام دنبال اینکه به من گیر بده🥲

امشب خیلی حسرت خوردم خیلیا کاش من عروسشون بودم

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط میدونم ک ظاهر قضیه س و باطن قطعا مشکلات خودشونو دارن و هیچکی بی نقص نیس

درسته شاید مشکل داشته باشن ولی بخدا من الان چند ساله عروس اینا شدم من که غریبم انقد با من خوبن و هوامو دارن و دوسم دارن چه برسه به عروسشون 

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
همینکه شوهرت عاشقت باشه و محبتت کنه گور بابای خانواده شوهر ،، بقیه همه رفتنی ان حسرت هیچیو نخور ،

خوب بود شوهرم تازگیا دیگه مثل قبل نیست منم خستع...

حسادت نه ولی خیلی نسبت به جاریم غبطه میخورم

چرا؟

تا دلت بخاد حسادت کردمو حسرت خوردمو حسادت میکنم و حسرت میخورم.دست خودم نیست یه مرضه که خیلی اذیت میکنه قبل اینکه به کسی آسیب بزنه نفس حسادت کننده است که گرفته میشه خلاصه خدا هیچکسو با حس حسادت عذاب نده

پدرشوهرمادرشوهرمنم اوایل بهم میگفتن تو مثل دخترمی اما الان نه...

اولش معمولا اینجوری شروع‌میشه بعدشما ک همیشه بینشون نیستی نمیدونی چیا بینشون میگذره هیچ وقت شادی ادما کامل نیس یادت باشه

خوب بود شوهرم تازگیا دیگه مثل قبل نیست منم خستع...

زندگی هیچ وقت تموم نمیشه ،،، خودت سرد نشو و همیشه با عشق و شوق باش تا شوهرتم امید به زندگی داشته باشه ،، هرزنی خودشو گرفت زد ب حال بدی شوهرش ازش متنفر میشه مردا همیشه زن خوشحال مهربون با انگیزه و خوش اخلاقو دوست دارن و علاقشون بیشتر میشه می‌دونم بیشتر وقت آدم یجاهایی کم میاره خسته میشه ولی اینو بدون تو باید بلندشی و دوباره شروع کنی زندگی قشنگ تری بسازی اینکه میگی خسته ام دلیلی برای ادامه دادن زندگی نیست 

پدرشوهرمادرشوهرمنم اوایل بهم میگفتن تو مثل دخترمی اما الان نه...اولش معمولا اینجوری شروع‌میشه بعدشما ...

اینا درستع ولی این خانواده با بقیه انقدددد خوبن همه میگن ازارشون به هیچکس نمیرسه چه برسه به عروسشون!

هر چقدمممم بد باشن از خانواده بشدتتتت سمی بشدت بداخلاق بشدت بی ادبه خانواده شوهرم بهترن

ببین مادرشوهرم انقدددد بی ادبه انقد بی ادبه پیش غریبه اشنا هرکیییی فحش های ناجور حرفای ناجور میزنه رفتارهای افتضاحححح انجام میده همه هنگ میکنن دقیقا خانوادشم اینطوری شدن بی ادبو خشک بی احساس و عقده ای مثل خودش حالا خدا به من رحم کرده شوهرم شبیه اینا نشده فرق میکنه شبیه پدربزرگشه

2810