2777
2789
عنوان

من خودمو فدای خانوادم کردم

116 بازدید | 6 پست

۲۵ سالمه.ازوقتی یادمه به همه نیازهای من بی توجه بودن به اینکه کجا ضربه خوردم کجا خندیدم؛ تاوقتی خواهرم مجرد بود حق ورود خواستگار نداشتم انگار ک دل ندارم خواسته ندارم و همین ها باعث میشد فک کنم نباید بهم توجه بشه جوری ک وقتی کسی بهم توجه میکرد میگفتم عع!! مگه من مهمم؟! اینجور بگم ک از اول تا آخر زندگیم شده ماجراهای خواهرم..وقتی بد میشم باهاش کل خانواده باهام بد میشن اصلا یه بار هم درک نکردن ک زندگی من داره به کجا پیش می‌ره ؟ بخدا من یه بار نگرانی اینارو حس نکردم.محبت خالص مادرانه ندیدم یه بار برا بیماریم همراه وایستاد برام کلی منت زدن سرم..میخوام یه فکری به حال خودم بکنم ولی نمیتونم خانوادم مث انگل چسبیدن به پاهام ولم نمیکنن واقعا هیچ سودی از طرفشون دریافت نکردم فقط دارم تباه میشم 

اول برو ببین برات دعا نزده باشع کسی که بین تو وخانوادت دلسردی پیش بیاد

نه عزیزم چه ربطی داره ؟ من از بچگی ک مرور میکنم تا به الان واقعا هیچ خیری از خانوادم بهم نرسیده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم چه ربطی داره ؟ من از بچگی ک مرور میکنم تا به الان واقعا هیچ خیری از خانوادم بهم نرسیده

خب ممکنه دعا باشه فقط گفتم یبار ببینی باز میل خودت 

خب حتما یه مشکلی هست که باهات بدن

خب ممکنه دعا باشه فقط گفتم یبار ببینی باز میل خودت خب حتما یه مشکلی هست که باهات بدن

اینکه از بچگی بهم بی توجه بودن مثال میگم مادرم سر ماه ک میشه کارت رو برا خواهرم می‌کشه ولی تا من خودم به زبون نیام اصلا به روش نمیاره پول داره هیچ وقت خرجم نکرده این چه دلیلی می‌تونه داشته باشه ؟ ک خانوادت کوچکترین خرج رو وظیفه شون هست احساس مسئولیت در مقالات نکنم....اینکه سن ازدواج رسیده ولی همچنان به امان خدا رهات کردن اینا چه دلیلی داره ؟ 

اینکه از بچگی بهم بی توجه بودن مثال میگم مادرم سر ماه ک میشه کارت رو برا خواهرم می‌کشه ولی تا من خود ...

آدل باهاشون صحبت کن اگر جوابی نگرفتی اونوقت میتونی تصمیم دیگه ای بگیری