2777
2789
من که راهنمایی عاشق دخترای مدرسه میشدم و افسرده میشدمدبیرستانم همینطوردانشگاهم غصه میخوردم که چرا پس ...

یاد خودم افتادم

با این تفاوت که دارم میرم دانشگاه و از یه دختر شکست عشقی خوردم و منتظرم برگرده😂

عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم

خیلیی همش افسرده بودم و ناراحت واسترس داشتم مسببش هم پدرم بود که خدا ازش نگذره  اینقدر باه ش بودم که میتونستم به خیلی چیزها برسم اما یه شغل معمولی با رشته تحصیلی که مرتبط باهم نبودن همش میگفت به حرفم گوش کن هرچی من بگم خیلی اذیتم میکرد میگفت یا از خونه برو همش آواره بودم بهترین دوران زندگیم اینقدر خداییش زیبا بودم همه ازم تعریف میکردن تو همون اوایل جوانی پیرشدم قیافه ام عوض شد فقط بخاطر اذیت وآزار پدر ستمگرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب الآنم همونجوری هستین ازدواج خوبی داشتین ؟یا مجردین ؟

آره بداخلاقم حوصله کسی ندارم

نه اونم زیاد خوب نیست

باید خودش آدم به خودش کمک کنه تو تحصیلات پیشرفت خوب داشته باشه از لحاظ کاری هم همینطور اینا به ازدواج آدم هم مربوط میشه

گذشت دیگه راضی نیستم زیاد

تاثیرات بلوغ و هورمون هاسخودتو سرگرم‌کن مدام با چیزای انرژی بخش کتاب خوبموزیک شادبرو باشگاه یا پیاده ...

استرس اجتماعی تازگی دارم پیدا میکنم

از اینکه با یک نفر که باهاش راحت نیستم یا غریب اس باشم متنفرم

الان چی زندگی خوبی دارید؟

اونی که میخاستم نشد از تنهایی و بی کسی و افسردگی پناه آوردم به ازدواج از بس که خسته شده بودم خونه مادربزرگ خواهر دوس داشتم مدرک تحصیلی بالاتر بگیرم نمیداد هزینه رو کار میکردم اینقدر گرسنگی کشیدم خانوادم وضع مالی خوبی داشتناااا اما بابام کمکم نکرد خدا لعنتش کنه

میگم که از تنهایی پناه اوردم به ازدواج نادرست که هیچ جوره هم طراز هم نیستیم 

۱۶ سالمه.پسرم.۲ بار خودکشی کردم.یه بارش موقع پرت کردن خودم از بالکن از خودم فیلم گرفتم. آخرین تاپیکم رو بخون. هنوز هم مامانم بهم گیر میده و می‌خوام یه بار دیگه اقدام کنم ببینم نتیجه میگیرم یا نه

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده
۱۶ سالمه.پسرم.۲ بار خودکشی کردم.یه بارش موقع پرت کردن خودم از بالکن از خودم فیلم گرفتم. آخرین تاپیکم ...

دیوونه جای من نیستی...

خدا خیلی دوستت داره 

ببین با این کار این دنیا که هیچ... اون دنیا باید زجر بکشی

یک فکری به حال اینده ات کن به جای اینکه به فکر گیر دادنای مامانت که نگرانته باشی

شما پسرا اصلا درکی از نگرانی خانواده ندارید

دیوونه جای من نیستی...خدا خیلی دوستت داره ببین با این کار این دنیا که هیچ... اون دنیا باید زجر بکشیی ...

مامانم به همه‌چیم مشکل داره. درونگراییم.معدلم.اهنگ گوش کردنم و.... دیگه خسته شدم

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده