2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خییییلی کمه و تقریبا خشک شد.نوزادم نارس بود 35هفته دنیا اومد تو دستگاه بود و بعد هشت روز تحویلش گرفت ...

آخی عزیزم منم به دخترم ۵ تا شیر خودمو دادم فقط مثل شما عذاب وجدان دارم ، همش با خودم در گیرم ، الان دخترم ۳ سالشه خیلی پرخاشگره

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

پسر من از اول اصلااا نگرفت  میدوشیدم میدادم

بعد هم  دو ماهگی متوجه شدیم الرزی داره کلا قطع کردم شیر خشک پپتی جونیور میخورد که متاسفانه دیگه پیدا نمیشه پپتی و ایزومیل میدم ولی مثل پپتی جونیور نیستن یه سالشه

پسر من از اول اصلااا نگرفت میدوشیدم میدادمبعد هم دو ماهگی متوجه شدیم الرزی داره کلا قطع کردم شیر خ ...

وزن گیریش خوبه؟

ایمنی بدنش چطوره؟

اخه میگن اونایی که شیر مادر میدن بدنهاشون قوی تره و ....میترسم 

شیر خودتم بهش میدی؟از کی شیر خشک دادی بدو تولد؟

من برای هردوتا بچه‌هام شیرخشک دادم 

الان دخترم ۳سالشه که ۲سالگی از شیر گرفتم

پسرم ۱۰روز دیگه تولد یک سالگیشه 

من خودم نخاستم شیرمو بدم چون بدم میومد برا همین شیرخشک دادم

من برای هردوتا بچه‌هام شیرخشک دادم الان دخترم ۳سالشه که ۲سالگی از شیر گرفتمپسرم ۱۰روز دیگه تولد یک س ...

من خیلی احساس گناه و اضطراب دارم.چطور با این حس ها کنار اومدی 

نوزادت چند ماهشه منم همینطور شدم

دو ماهشه، هرچی بیشتر شیر خودتو بدیش مک که بزنه زیاد میشه ولی پستونک که میدی بچه راحت طلب میشه دیگه شیر خودتو پس میزنه که دختر منم همینجوری شد

2810