2777
2789

برای بعد اربعین بلیت ها ارزون بود گرفتم

خیییلی دوس دارم برم ولی هم توی سایت خوندم که گفتن خوب نیست هم دکترم گفت نباید بری. البته هنوز سونوگرافی ای چیزی ندادم اولاشه

خیلی دلم زیارت میخواد از اینورش نمیترسم ولی از رانندگی عرب ها میترسم معمولا خیلی بد میرونن

یه دلم میگه برو

یه دلم میگه احتیاط کن

چقدر سخته آخه... 

وقتی هواپیما میخواد حرکت کنه تکون های شدید میخوره؟ خطرناکه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

دیگه فک کن بچه برات مهمتره یا زیارتی که شاید بعدها هم بتونی بری

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

آخی بچه اولته؟خیریته عزیزم ولی دیگه اصلن نمیتونی بری با بچه🥲

آره اولیه

اصلا بخاطر همین که فهمیدم بچه داریم خواستیم بریم... اصلا برام مهم نبودا

ولی از بس سایت رو خوندم و گفتن پشیمون میشی اگر بری عذاب وجدان میگیری و... که رد دادم

وا چ خطریاین همه ادم تو حاملگی مسافرت میرن! فقط ماه های اخر ریسک دارهچیزی نمیشه ک

میگه دکترشم گفته نره قطعا خطری داره که گفته نره 

احتیاط شرط عقله خدایی نکرده بره بچه چیزیش بشه اونوقت دیگه افسوس خوردن فایده نداره

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

2810