یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃
از فک کنم دی بود شروع کردم مباحث پرتگرار انتخاب کردم مثلا ژنتیک هندسه و احتمال فیزیک دوازدهم و شیمی فصل ۲ یازدهم و فصل ۳ دهم با یه چند تا چیز دیگه چون سخت بود نخوندم بعد ماه اول دهم و نصف مطالب دوازدهم که حذف نکردم خوندم ماه بعد یازدهم و بقیه دوازدهم عمومیارو هم میخوندم
من پارسال ۱۲ هزار منطقه ۱ شدم تراز کلم ۸۰۰۰ شده و معدل ۱۸.۱۵ از پایه دوازدهم دارم اگه فرصت ترمیم مجد ...
اگه امسال تلاش کنی حتما منم سال اول تراز کلم ۸۲۰۰ شد به نظر من برو همه تخصصی دوازدهم ترمیم کن چون تخصصیمیخونی شاید امسال تراز بالاتری از ۴۰۳ داد چون امسال سیویا نییستن