بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از همون اول بردم اوردم تو بغام رانندگی کردم پسر بزرگمو بردم مدرسه اوردم بزرگتر شد تو صتدلی کودک
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند . مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛. مهم این است که چه درکی دارید.....
بستگی به مادرش داره . من دیدم بچه تازه از شکم دراومده رو هم میارن بازار . من تا سه ماهگی تا وقتی مجبور نمیشدم نمیبردم . بقیه ش رو جایی میبرم که بچه خوش بگذره، مگر مجبور شم.
بچه دومم از دو هفتگیش بردیم بیرون. از یک ماهگیش خودم تنها با پسرم که۳سالش بود میبردمش خانه بازی. آره میشه در حد یک ساعت میتونی ببریش و برگردی تنهایی. ولی بیشتر بخای بری شوهرت همرات باشه بهتره
مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
از همون اول بردم اوردم تو بغام رانندگی کردم پسر بزرگمو بردم مدرسه اوردم بزرگتر شد تو صتدلی کودک
وای چطور تو بغلت بود رانندگی کردی
دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......