2777
2789

اول از همه بگم من خودمم آدم احساساتی ای هستم و حتی اگه سرم داد بزنن گریه م میگیره و واقعا دست خودم نیست. بعضی وقتا آدم واقعا دلش می شکنه ناراحت میشه و نمیتونه جلوی اشکاشو بگیره و میزنه زیر گریه. من با موارد این چنینی کاری ندارم و منظورم چنین مواردی نیست

منظور من زماناییه که خانومه میدونه حق باهاش نیست یا میخواد حتما حرف خودش رو به کرسی بشونه یا از مسیولیت کاری که کرده شونه خالی کنه. برای اینکار میزنه زیر گریه اشک تمساح میریزه و مظلوم نمایی میکنه 😐😑 

بعضیا انقدر از این کارا میکنن که دیگه شوهرشون یا ... کاراشونو باور نمی کنه و اگه یه بار واقعا دلشون شکسته باشه و بیفتن گریه به هیچ جای طرف نیست. تازه این اشک تمساح ها دید کلی مردا رو به زنا تغییر میده و فکر میکنن گریه زن همش ادا اصول و لوس بازیه برای پیشبرد اهدافشون

به نظرم کار خیلی نادرستیه .نظر شما چیه

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

منم میگم همیشه میگیم زن ها مظلوم واقع شدن تو دنیا ولی بیاین این زن ها یکم بیشتر محبت و توجه ب زنشون کنن ببینن چی تغییر میکن همینطور ک زن ها احساسی هستن و بروز میدن احساسشونو مردا هم احساسین فقط نمیتونن بروز بدن احساسشونو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید