2777
2789

ما یه خونه تو شمال خریدیم تازه بعد ۶۰ متریه یک خوابه برای تفریح مثلا ماهیانه بریم بعد ۴ نفریم پسرم و دخترم هم هستن ، باید وسط هفته بریم شمال از اونجا سفارش بدیم دیگه مبلو تختو فرشو یخچال و اینا بنظرتون مبل تخت خواب شو بگیرم ؟ چون یه تخت دو نفره میگیرم برای خودم و شوهرم بچه ها می‌خوان تو پذیرایی بخوابن 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم مبل برای پذیرایین پس مبل رو‌میذارن کجا😐مگه نمیکی بچه ها تو سالنمیگم مبل تخت شوک اونا هم استف ...

خب شما فکر کردی تو سالن هم تخت می‌خوام بزارم 

عزیزم چرا تخت نگیرم 😐واسه اتاق خودم و شوهرم می‌خوام تخت بگیرم

چون ۱اتاق دارید و اون اتاق باید جای وسایل باشه واسه هر۴تاتون،اتاق خونه ۶۰ متریم که کوچیکه،بنظرم کمد دیواری بزرگ بزنی بهتره کاربردیه

خب شما فکر کردی تو سالن هم تخت می‌خوام بزارم

شما اصلا درست جواب هیچکی نمیدی

خب بقیه دارن نظراتشون میگن

ی نگاه کنن ببین چطور داری ج میدی

و اینکه بد مطرح کردی

خب معلومه باید تخت خواب شو بذاری

چون ۱اتاق دارید و اون اتاق باید جای وسایل باشه واسه هر۴تاتون،اتاق خونه ۶۰ متریم که کوچیکه،بنظرم کمد ...

کمد دیواری داره عزیزم پذیراییش هم بزرگه 

اتاقش هم جای تخت دو نفره داره

شما اصلا درست جواب هیچکی نمیدیخب بقیه دارن نظراتشون میگنی نگاه کنن ببین چطور داری ج میدیو اینکه بد م ...

چرا درست جواب نمیدم ؟ واضح گفتم آخه 

چون بعضیا تاپیک های قبل گفتن تشک بگیر بجا مبل تاشو