2777
2789

من ۲۱داشتم دکنر کفت فرداش امپول ازادسازی بزن و ۳۶بد ای یو ای بو میترسم مثلا قبل امپول خودش ازاد شده باشه چون بزرگ بوده چرا همون روز نداد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سایزش چند بود و نتیجه گرفتین

۸تاغالب بود ۵تاش ۲۳ و۲۳ و۲۴و۲۱ و۲۴بود ۳تادیگش ۱۹.....والا الان ۱۱روزه iuiکردم دکترم گفت ۱۵روزبشه بی بی چک بزن من امروز زدم منفی بود حالا دوباره همون ۱۵روز میخام بزنم ولی ناامیدم

۳۶ ساعت بعد آمپول تخمک آزاد میشه

حتی میگن ۳۶ ساعت بعد آمپول اقدام‌کنید 

من اون ماهی که باردار شدم کلا دوبار اقدام داشتیم یه بار ۳۶ ساعت بعد آمپول و یه بار هم ۲ روز بعد از اولین اقدام.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۳۶ ساعت بعد آمپول تخمک آزاد میشهحتی میگن ۳۶ ساعت بعد آمپول اقدام‌کنید من اون ماهی که باردار شدم کلا ...

نه مثلا من روز ۱۱فولی ۲۱دید ظهر گفت فردا بزن اگر شب روز ۱۱یا فرداش که ۱۲پریم هست خودش ازاد شه با توجا به سایزش که هیچی وگرنه تایم امپول با ای یو ای اوکی بوده

۳۶ ساعت بعد آمپول تخمک آزاد میشهحتی میگن ۳۶ ساعت بعد آمپول اقدام‌کنید من اون ماهی که باردار شدم کلا ...

یادت نیست سایز فولیت و‌این که گفت کی امپولا بزنی

یادت نیست سایز فولیت و‌این که گفت کی امپولا بزنی

یه دونه ۲۳ داشتم یکی ۱۸ و یکی ۱۴ 

گفت همین الان بزن یعنی روز ۱۲ سیکل 

فولی ۲۳ نی نی شد اون دو تا تبدیل به کیست ۴ سانتی شدن

تبریک

1
5
10
15
20
25