2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم باردارم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مراقبت کن خیلی زیاد

تازه پرید هم میشم 😑

خودم میدونم احتمال یارداریم زیاده 

ولی مراقبت نمی‌کنیم 

چون پسرمو با هزار نذر و نیاز از خداگرفتیم 

پشیمون نشو….                                                               از اینکه قلب ❤️ مهربونی داری                                        چون خدا همیشه خوبی هارو چند برابر می‌کنه و بهت برمیگردونه:)     
تازه پرید هم میشم 😑خودم میدونم احتمال یارداریم زیاده ولی مراقبت نمی‌کنیم چون پسرمو با هزار نذر و نی ...

اگه بچه دیگه هم میخوای اصلا جلوگیری نکن که شیر به شیر باشن بهتره تا دوباره درگیر دکتر و نذر و نیاز باشی 

🌺عشقم میشه لایک نکنی🌺من لایک دوست ندارم

اگه بچه دیگه هم میخوای اصلا جلوگیری نکن که شیر به شیر باشن بهتره تا دوباره درگیر دکتر و نذر و نیاز ب ...

اره بچه دیگه هم میخایم ولی نه با زور و اجبار 

اما بازم اگه خدا بده می‌پذیریم میزاریم رو چشمامون 

پشیمون نشو….                                                               از اینکه قلب ❤️ مهربونی داری                                        چون خدا همیشه خوبی هارو چند برابر می‌کنه و بهت برمیگردونه:)     
اگه میخوای از خیر بودن قدم پسرم واست بگم درعین ناباوری ما تونستیم خونه بخریم اونم روزی که داشت به دن ...

ماهم هیچ پولی نداشتیم برا زایمانم 

همسرم محل کارش خیلی اذیت میشد با اینکه درآمد خوبی داشت ولی دیگه نرفت گفت تا بچه بدنیا بیاد کار خوب پیدا میکنم  

یه شب من حالم بد شد چون پول نداشتیم نرفتیم دکتر  صبح همسرم با دوستش رفت دنبال کار اونم راهش دور بود  

تو خونه تنها بودم کیسه آیم پاره شد 

بچم هفت ماهه بدنیا اومد اونم تو گرونترین بیمارستان تبریز  خداروشکر تو دستگاه هم نرفت بچم 

همسرمم یه کارخوب پیدا کرد با اینکه درآمدش کمه ولی با برکته

ماهم هیچ پولی نداشتیم برا زایمانم همسرم محل کارش خیلی اذیت میشد با اینکه درآمد خوبی داشت ولی دیگه نر ...

شکر خدا انشالله زندگی خوب کنار همسر و فرزندتون داشته باشین❤😍

🌺عشقم میشه لایک نکنی🌺من لایک دوست ندارم

ممنون ❤️❤️

همچنین قشنگم

خدا همیشه سلامتی بده❤️