2777
2789
عنوان

علائم رفلاکس نوزاد چیه

35 بازدید | 9 پست

سلام مامان‌های باتجربه خواهش میکنم کمکم کنین

پسر من الان کم مونده چهار ماهش بشه

از هر دوساعت گرسنه میشه معمولا ۹۰ میل میخوره ولی گاهی ۱۲۰ هم میخوره اما دیگه بعد سه ساعت گرسنه اش میشه

موقع تولد ۳/۲۰۰ بود با قد ۵۰

یک ماه پیش برده بودم پیش متخصص وزنش ۵/۵۰۰ بود با قد ۶۳

البته خودم وزنش کردم حدود ۶/۳۰۰ شده 

من احساس میکنم کم شیر میخوره

تپل نمیشه فقط قد میکشه 

خیلی زیاد جنب و جوش داره آروم نمیگیره

خوابش هم خیلی خوبه شب ساعت ۹ میخوابه تا ساعت هشت صبح 

دو سه بار هم در طول شب بهش شیر میدم اونم اگه ببینم داره تکون میخوره یا دستاش و میخوره. خواب روزش هم خوبه اگه سکوت باشه

ب متخصص گفتم رفلاکس پنهان داره گفته رفلاکس نیس شیرخشک و عوض کن چهار بار عوض کردم 😐

سینه اش خس خس میکنه،دماغش میگیره . گاهی انگار ادامس میجوعه ترش میکنه بالا میاره 

چیکار کنم؟ پدی لاکت بدم بخوره؟

پدی  لاکت  پروبیوتیک‌ه خیلی رو رفلاکس اثر نداره دفعش چطوره ؟   شرایط رفلاکس و بخون رعایت کن اما اگر استفراغ پرتابی داره و از دماغش میاد نیاز به دارو  داره شیر مخصوص رفلاکس هم بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفلاکس پنهان آره باعث میشه وزن نگیرهدارو نداد برا رفلاکس پنهانش؟نمیشه شیر خشک اصن بهش ندی؟

خودم اصلا شیر نداشتم ک بدم بهش

الان فقط شیر خشک میخوره 

والا کفت رفااکس نیس ولی دید من اصرار میکنم پود داد ک اونم ترسیدم بدم 

پدی لاکت پروبیوتیک‌ه خیلی رو رفلاکس اثر نداره دفعش چطوره ؟ شرایط رفلاکس و بخون رعایت کن اما اگر ...

نه اونجوری بالا نمیاره با حجم کم گاهی هم متوسط پرتابی هم نیست دفعاتش هم کمه مثلا چهار بار در روز

نه اونجوری بالا نمیاره با حجم کم گاهی هم متوسط پرتابی هم نیست دفعاتش هم کمه مثلا چهار بار در روز

اگه کف و خلط  تو دفعش نیست و سبز لجنی نیست  پس همون رفلاکس خفیف داره رعایت کنی بهتر میشه شیر های ای ار هم بده  نان ای ار ببین پیدا می کنی وزن دهی خوبی داره آپتامیل پی دی اف هم خوبه