2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی در کلینیک خصوصی یا مطب در مازندران

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 52 پست
نه خواهر.خصوصی هم میزنن.تمها روشی که تو ذهنمه زایمان تو خونس

دوستم پارسال خصوصی زایمان کرد با شوهرش تعهد دادن

حتی تو همون بیمارستان از بهداشت زنگ زدن با شوهرش حرف زدن قبول نکرده بود

منم ب زایمان در خانه فکر کردم منتهی اینجا قابله نداریم 

دردسر شناسنامه هم هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه قدیم مامانامون مارو کجا زاییدن.چیزی هم نشد .

به خدا 

ولی یه ترسی تو وجودمه 

من مادر بزرگم داییم رو تنهایی خودش به دنیا آورد تو خونه 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
دوستم پارسال خصوصی زایمان کرد با شوهرش تعهد دادنحتی تو همون بیمارستان از بهداشت زنگ زدن با شوهرش حرف ...

شناسنامه چه دردسری داره؟ 

منم دنبال قابلمه م .یا کلینیک خصوصی .هیچکس معرفی نمیکنه.

برید تحقیق کنید به هزار و یک دلیل

من واکسن کرونا هم نزدم ب هرکسی زورم رسید نذاشتم بزنه.

باورت میشه از واکسن ۶ سالگی هم میترسم دیگه پسرمو ببرم  حتی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
دوستم پارسال خصوصی زایمان کرد با شوهرش تعهد دادنحتی تو همون بیمارستان از بهداشت زنگ زدن با شوهرش حرف ...

ان شاالله منم بتونم همین کارو بکنم 

کل واکسن هاشو نزنم تا 6سالگیش

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بارداری ؟

بله

من واکسن کرونا هم نزدم ب هرکسی زورم رسید نذاشتم بزنه.باورت میشه از واکسن ۶ سالگی هم میترسم دیگه پسرم ...

منم

شناسنامه چه دردسری داره؟ منم دنبال قابلمه م .یا کلینیک خصوصی .هیچکس معرفی نمیکنه.

بجه ای که تو بیمارستان دنیا نیاد و گواهی تولدش صادر نشه 

برا گرفتن شناسنامه به دردسر میوفتی

مگر اینکه جایی مثل قم باشی 

که والدین آگاه زیاد شدن واکسن نمیزنن راحت‌تر شناسنامه میدن

مثلا استشهاد جمع میکنن یا شاهد میبرن شناسنامه میگیرن 

بجه ای که تو بیمارستان دنیا نیاد و گواهی تولدش صادر نشه برا گرفتن شناسنامه به دردسر میوفتیمگر اینکه ...

نه اینجا سخت نیست . همه میشناسن مارو .

فقط دنبال یه مامان که تو مطبی.کلینیکی خونه ای جایی انجام بده