2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی در کلینیک خصوصی یا مطب در مازندران

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 52 پست

من فک میکنم اینا میخوان بچه رو یکاریش کنن مثلا بفردشنش یا بدن یکی دیگه که نمیخوان بیمارستان ثبت بشه

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون دیگه میخای از شر واکسن خلاص شی... خدا کمکت کنهمنم نزدیک زایمانم خدا کمکم کنه بخاطر واکسم چقد که ...

منم 

به نظرتون چی کار کنیم واقعا 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
این چه حرفیه بابا

پس دلیلش چیه

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
بیمارستان خصوصی ها کمتر گیر میدن هیچی قبل زایمان با شوهرتون تعهد بدین و امضا کنید نمیخایین سم ب بدن ...

آهان باید تعهد بدیم 

به پذیرش بیمارستان باید بگیم که نمیخاییم واکسن بزنید درسته متعهد بدیم 

ان شاالله بشه

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
نه خواهر.خصوصی هم میزنن.تمها روشی که تو ذهنمه زایمان تو خونس

به خدا منم به اینها فک میکنم

همون دیگه میخای از شر واکسن خلاص شی... خدا کمکت کنهمنم نزدیک زایمانم خدا کمکم کنه بخاطر واکسم چقد که ...

وا چه واکسنی؟

جدیدا میزنن؟

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736