2777
2789
عنوان

مادر سمی

226 بازدید | 8 پست

من یه پسر هفت ماهه دارم مادرم هی میاد بهش کیفشو میده لیس بزنه کیفی که حتی روی سکوی توالت عمومی هم میزاره هی بهش مگم نده باز میبینم داده.

اینم بگم مادرم مشکل روانی داره از بچگی خیلی اذیتمون کرده ولی از نظر روانی نمیتونم باهاش قطع رابطه کنم.

امروز تا اومد کیفشو سریع دور کردم اومدم دیدم پاهای کثیفشو داده تو دست بچه.

چیکار کنم دارم دیوونه میشم بچم مریض نشه

خوابم نمیبره حالم خیلی بد شده

بچه رو ببرم دکتر؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش بگو .فکر بچه باش .ی بهونه بیار نذار نزدیک بچه بشه تون چ گناهی کرده این ببخشید شعورنداره

خیلی بیشعوره بهش میگم میکرب داره میگه ولش کن بزار بچه ضد ضربه بشه قلبم درد گرفته دیگه

وقتی میاد نمیشه که از خونه بیرونش کنم چیکار کنم اخه

به هر حال مادرته عزیز ،نمیشه ک بیرون کنی 

خودت زیاد خونشون نرو ،اونم وقتی اومد بچه رو خودت سرگرم کن یا بخوابون یا بده دست باباش

خیلی بیشعوره بهش میگم میکرب داره میگه ولش کن بزار بچه ضد ضربه بشه قلبم درد گرفته دیگه

درست نیس راجب مادرتون اینطوری حرف بزنین هر چی هم باشه ۹ماه سختی کشیده تا شما ب دنیا بیاین 🤦🤦😐

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
درست نیس راجب مادرتون اینطوری حرف بزنین هر چی هم باشه ۹ماه سختی کشیده تا شما ب دنیا بیاین 🤦🤦😐

من بچه ناخواسته بودم تمام سعیشو کرده منو بکشه ولی نشده اینو هر جا میریم تعریف میکنه منو خجالت زده میکنه. خیلی از والدین بد هستن مادری که مادری نکرده باشه مادر نیست

چرا فکر میکنید همه لایق اسم مادر هستن چون صرفا نه ماه مارو داخل شکمشون تحمل کردن؟بنظر شخص من نه مادر ایشون نه اون مادرانی که دائم درحال خالی کردن عقده های کودکیشون هستن و یا اون مادرانی که توی شیرخوارگی بچشونو رها میکنن لایق همچین جایگاه و اسم مقدسی نیستن.