2777
2789

خانما من دخترم کلاس نهم میره امسال و تا حالا چندین موسسه مختلف فرستادمش ولی یاد نمیگیره حالا از یه پیج تو اینستا ۱۵۷ هزار تا هم فالوور داره و یه روش خیلی عالی یاد میده به صورت مجازی مثلا نه اینکه فکر کنیم پکیج باشه بدن برن امشب ثبت نامش کردم استاد خصوصی داره و هر تایمی هر ساعتی ویدیو کال که دخترم بخوان ویدیو کال دارن و سوال میپرسن و پیگیر هستن و به غیر از اون لینک دادن لینک مکالمه هم ویدیو هستش 

نظرتون راجبش چیه ؟ الان آیدی استاد رو هم دادن راجب کلاساش صحبت کنیم 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شش ماه مگه اینکه بره تو محیط کاملا انگلیسی یاد بگیره!انلاین با چهار تا جزوه محاله

عزیزم عرض کردم که جزوه نیست یکسره ویدیو کال دارن و مکالمه میکنن یعنی دقیقا تو مغز دخترم انگلیسی میره ۲۴ ساعته

عزیزم عرض کردم که جزوه نیست یکسره ویدیو کال دارن و مکالمه میکنن یعنی دقیقا تو مغز دخترم انگلیسی میره ...

بعد دخترت ۲۴ ساعته نشسته‌گوش بده و ویدیو کال بگیره؟

همش شاید درست باشه ولی شش ماهه گفتم محاله یاد بگیره

بعد دخترت ۲۴ ساعته نشسته‌گوش بده و ویدیو کال بگیره؟همش شاید درست باشه ولی شش ماهه گفتم محاله یاد بگی ...

ویدیو کال ۲ ۳ ساعت بقیش پشتیبانی چت و وویس