2777
2789
ناامیدم کردی.هر چند خودم در چند و چون این قانون نیستم.گفتم شاید بشه هم خدا رو داشت هم خرمارو.الان که ...

ببخشید نمیخواستم نا امیدت کنم فقط میخواستم هدفتو درست پیدا کنی و براش تلاش کنی بازم معذرت

ناامیدم کردی.هر چند خودم در چند و چون این قانون نیستم.گفتم شاید بشه هم خدا رو داشت هم خرمارو.الان که ...

البته اگه دندونپزشک بشی اموزشگاه های خصوصی برات سر و دست میشکنن حقوقشم بیشتر از اموزش پرورشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😞

ببین یه وقتایی بهتره ادم یه جاهایی ناراحت شه تا بعدش قوی بلند شه من سال اول که قبول نشدم سال دوم مشاور اونقد مسخرم کرد که به خودم قول دادم قوی پاشم هدفم پرستاری بود 

تو هدفتو بذار دندون به جای تاپیک زدنا و دنبال اخبار رفتنا بشین خوب بخون ما الان کساییو داریم سر کلاس که با بچه میان یا سربازیشون تموم شده بعد اومدن و و و هیچ وقت دیر نیس تازه رشته های دندون و پزشکی و دارو که خیلیاااا سناشون خیلی بالاتره این چیزا رو ول کن و بشین به جاش تست بزن همین تایمو بذار مرور کن استفاده از فضای مجازیو واقعا کم کن هیچیکی دلش به حال شما نمیسوزه تو فضای مجازی خودت باید خودتو نجات بدی از دست بقیه

تازه من کلی کم کاری هم کردم واسه همین میگم که شما اینکارا رو نکنین

چی بگم والا.ولی خب انشاالله معدلتون بالا باشه.و اگه یه وقت زد به سرتون شرکت کنید،آزمون لیسانس به پزشکی شرکت کنید که سه تا رشته تاپ هم داخلش هست.

چی بگم والا.ولی خب انشاالله معدلتون بالا باشه.و اگه یه وقت زد به سرتون شرکت کنید،آزمون لیسانس به پزش ...

مرسی خیلی ممنون اخه من هدفم پرستاری بود که بتونم مهاجرت کنم برا پزشکی باید دوباره سه چهار سال دیگه بخونم تازه شهر های دور هم باید طرح برم کلا پزشکی رو من دوست نداشتم چون ریسک نسخه دادن هم ندارم متاسفانه ترجیح میدم نسخه اجرا کنم تا تشخیص بدم و اینا