2777
2789
عنوان

انتخاب رشته و آینده شغلی

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 40 پست
نمی دونم چون ریاضی رو‌ میگن کار پیدا کردن توش واقعا سخته

مهاجرت اگ بخوای میتونی بکنی. یکی از اقوام مون رتبه برتر بوده از ریاضی.  الان با همسرش رفته کانادا ( همسرش مهندس برق هس. خودش کامپیوتر.) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی تلاش کردم ولی راضی نمیشن و الان دیگه کردم و جایی ظرفیت نداره

چه رشته ای از فنی مدنظرت هست ؟

یه کار دیگه هم می تونی بکنی ...اگه واقعا هدفی پیدا نکردی توی تجربی می تونی کنکور هنر بدی 

بازم پافشاری کن ببین ۳ سال دبیرستان شاید خیلی موثر نباشه آدم هایی بودن که دبیرستان رشته دیگه خوندن دانشگاه یه چیز دیگه ...

کلا شاید خیلی دبیرستان تاثیری توی آینده نداشته باشه به اندازه رشته دانشگاه ولی ازت خواهش می کنم اگه هدفت برات مهمه توی کنکور حواستو جمع کن و کنکور هنر بده 

خدایا شکرت ❤️🌱
چه رشته ای از فنی مدنظرت هست ؟یه کار دیگه هم می تونی بکنی ...اگه واقعا هدفی پیدا نکردی توی تجربی می ...

من خودم طراحی لباس یا گرافیک مد نظرم هست 

درسته ولی خانوادم خیلی سخت می گیرند و اینکه حتی در آینده هم سمت هنر برم مخالف هستند و تحت فشارم میذارن

من خودم طراحی لباس یا گرافیک مد نظرم هست درسته ولی خانوادم خیلی سخت می گیرند و اینکه حتی در آینده هم ...

عزیزم 🥲🥲🥲شرایط سختی داری

ای کاش این تفکر والدین برداشته بشه که حتما بچه شون باید پزشک بشه 

ببین یه راه همون بود که اول گفتم 

یه راه سخت دیگه هم اینه سعی کن درسات رو خوب بخونی و دانشگاه شهر دیگه قبول بشی بعد که مستقل شدی می تونی بری دنبال علاقه ات 

یا درس نخون بهشون بگو که واقعا علاقه نداری و ممکنه پزشکی نیاری و ... می تونی سال دیگه تکرار پایه هم بزنی که این روش خیلی جوابگو فکر نکنم باشه 

تا می تونی اصلا از روش لجبازی استفاده نکن و سعی کن منطقی صحبت کنی 

خدایا شکرت ❤️🌱
من خودم طراحی لباس یا گرافیک مد نظرم هست درسته ولی خانوادم خیلی سخت می گیرند و اینکه حتی در آینده هم ...

چراااا؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

عزیزم 🥲🥲🥲شرایط سختی داریای کاش این تفکر والدین برداشته بشه که حتما بچه شون باید پزشک بشه ببین یه ...

لجباز نیستم که بگم درس نمی خونم و ...اینا  ولی می ترسم در آینده خیلی پشیمون بشم 🥲

میگن برات نون و آب نمیشه و ما بهت سرمایه نمی‌دهیم که تو هنر فعالیت کنی و خب مقایسه کردن که اندازه فل ...

چی بگم

بازم میگم اگه علاقه نباش ،روند فرسایشی میشه 

اون دوتا رشته رو گفتی بنظرم خوبن و آینده دارن 

ممکن تو کنکور، پزشک قبول  نشی بازم میخوان سر کوفت بزنن

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅