2777
2789
عنوان

انتخاب رشته و آینده شغلی

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 40 پست
الان از ریاضی راضی هستی ؟

سختی های خودشو داره 

عزیزم برا هر رشته ای باید تلاش کنی من ریاضی علاقه خودم نبود ولی خوانوادم حمایتم کردن و بهش علاقه مند شدم 

کار برا رشته ریاضی زیاد هست 

همین مهندسی ها و مدیریت ها همه به رشته ای ریاضی وصله همین هوشی مصنوعی و تمام چیز های که دولت میبینی مدیون کسایی هستی که رشتشون ریاضی بوده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسم خوبهمعدلم 20 شده

عالیه 

ببین سعی کن با خانواده یه جور بسازی حتما برای کنکور هم بخون چه هنر چه تجربی 

مسیر سختی داری منم این روزا رو تجربه کردم البته من از سر اجبار خانواده نیومدم تا حدودی خودم انتخاب کردم ولی باز چون هدفی توی این رشته پیدا نکردم همش درجا می زدم نتیجه چی شد کنکورم رو گند زدم🥲 ۳ سال استرس کشیدم مخصوصا سال ۱۱😑 و الان دارم نگاه می کنم به عقب این ۳ سال چون در مسیر هدفم نبود کلی وقت تلف کردم و .....

البته من پشیمون نیستم بالاخره کلی دوست و دبیر خفن هم داشتم که باعث رشد من شد و البته شخصیتم

میدونی هیچ کدوم ایده آل های شغلی من رو نداشت و من برای رشته های پزشکی ساخته نشده بودم یا کلا خدماتی ...از بیمارستان و خون هم به شدت بدم میاد .

من عاشق خلق کردن و دیزاین هستم و گرافیک رشته ایه که ایده آل های من رو  داره  خلاصه منم این روزا رو گذروندم خیلی سخته 🥲 ولی الآن تکلیف خودتو مشخص کن 

اگه مثل من از بیمارستان و خون بدت نمیاد خب می تونی در کنار اون رشته ها علاقت هم ادامه بدی البته میدونم سخته ولی خب بهتر از هیچیه 

خدایا شکرت ❤️🌱
لجباز نیستم که بگم درس نمی خونم و ...اینا ولی می ترسم در آینده خیلی پشیمون بشم 🥲

احتمالا پشیمون بشی ولی جای جبران داره البته  بازم بستگی به خیلی چیزا داره 

اصلا شاید رفتی زیست خوندی دیدی عه چقدر جذابه و علاقه مند بشی 

شاید بری ببینی شیمی چقدر باحاله و علاقه مند بشی دبیر شیمی بشی و ....

خلاصه نمیشه آینده رو پیش بینی کرد 

خدایا شکرت ❤️🌱
عالیه ببین سعی کن با خانواده یه جور بسازی حتما برای کنکور هم بخون چه هنر چه تجربی مسیر سختی داری منم ...

نه مشکلی با خون و اینا ندارم و خب آدم استرسی هم نیستم یا اینکه بگم وای این نشد پس همه چی تمومه با این حال بعضی وقتا دو دل میشم و نگران آینده شغلی شم .

چون خودم استعدادم هنره و همه هم همیشه تعریف می کنند و عاشق خلق کردن و طراحی کردن و اینا هستم 

از طرفی هم واقعا دوست دارم مهاجرت کنم ولی میگن با رشته تجربی و کلا سمت پزشکی و اینا خیلی سخته و یه جورایی نمیشه و خانوادم حتی راضی نمیشن که رشته رو تغییر بدم و برم ریاضی چون اکثرا دانشجوهای دندون و دارو و ...همه میگن اگر برگردیم عقب میریم ریاضی تا بتونیم مهاجرت کنیم .

احتمالا پشیمون بشی ولی جای جبران داره البته بازم بستگی به خیلی چیزا داره اصلا شاید رفتی زیست خوندی ...

آره واقعا به خاطر همین سعی می کنم به خودم انرژی مثبت بدم و بگم هیچکی از آینده خبر نداره شاید اصلا مسیرت عوض شد و تو چیزی که دوست داشتی پیشرفت کردی

نه مشکلی با خون و اینا ندارم و خب آدم استرسی هم نیستم یا اینکه بگم وای این نشد پس همه چی تمومه با ای ...

خب پس به نظرم همین تجربی بخون در کنارش دنبال علاقه ات هم برو ( میدونم شاید سخت باشه )

اگه قصد مهاجرت داری پرستاری عالیه فیزیوتراپی هم خوبه و رشته های پیراپزشکی دیگه 

اره کلا پزشکی ، دندون به سختی مهاجرت می کنن

ریاضی بیشتر رشته ها داخل ایران کار نداره ولی به شدت مهاجرت پذیره 

البته به نظرم کار پیدا کردن به تخصص و عرضه خود آدم بستگی داره ولی خب این نظر عموم جامعه است 

خدایا شکرت ❤️🌱
آره واقعا به خاطر همین سعی می کنم به خودم انرژی مثبت بدم و بگم هیچکی از آینده خبر نداره شاید اصلا مس ...

آره آفرین 

وقتی شرایط از کنترلت خارجِ بهترین کار پذیرشه🥲🥲  

سعی کن خوب درس بخونی تا بتونی علاقه ات هم ادامه بدی 

موفق باشی❤️❤️❤️

خدایا شکرت ❤️🌱
آره آفرین وقتی شرایط از کنترلت خارجِ بهترین کار پذیرشه🥲🥲 سعی کن خوب درس بخونی تا بتونی علاقه ات ه ...

ممنون عزیزم تمام تلاشم رو می کنم و امیدوارم تو هم به هرچی می خوای برسی❤️❤️