2777
2789
عزیزم این چه حرفیه شرایطی تو زندگیم بوجود اومده که باعث شده این تصمیم بگیرم خدا نکنه

بخدا گفتی باعثو بانیش دلم ریخت🤦🏻‍♀️ اگه میخوای سقط کنی سریعتر اقدام کن بچه فعلا حس دردو نمیفهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونید سقط تو هفته نه به چه صورته سخته به چه صورته؟

اون روز من واسه نوار قلب رفته بودم زایشگاه،یه خانمی ۶ هفته سقط کرده بود تو خونه دوهفته خونریزی داشت رسید بیمارستان از خونریزی زیاد تشنج کرد،چشماش سفید شده بود و پرت شد کف زمین...

جدا از گناهی که داره خدایی نکرده خودت از بین میری.

نکن ۹ هفته بزرگه.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍
عین سگ میترسم خودم

بلانسبت.

اون خانم بچش ۱ سال بود بخاطر همین سقط کرده بود.

من خودمم بچه نمیخوام دیگه ولی هیچ وقت اینجوری سر خودم نمیارم.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍

من ۵ سال پیش این غلط رو کردم هنوز که هنوزه من و شوهرم مثل سگ پشیمونیم الان دوباره باردار شدم با هزار و یک بد بختی کاش زمان به عقب بر می‌گشت اون کار رو نمی‌کردیم خیلی برامون بد شد خیلییییی

از چه نظر پشیمون هستید؟ عذاب وجدان یا چی؟

هم عذاب وجدان شدید گرفتم بعدش 

هم من که دوتا بچه میخواستم الان هر دو بزرگ شده بودن 

برای بارداری مجدد هزار و یک مشکل برخورد کردم که حسم میگفت قهر خداونده تو تاپیک هام هست

خدا نصیب نکنه وقتی سقط کردم صحنه هایی دیدم تا یه ساعت تو دستشویی زاااار میزدم همون لحظه پشیمون شدم با اینکه با خواست هر دومون اینکار رو کردیم به هیچ کس نگفتم فقط خودمو و شوهرم  خبر داریم   

از چه نظر پشیمون هستید؟ عذاب وجدان یا چی؟

نکن هر سختی داشته باشه در مقابل عداب وجدان بعد سقط هیچ نیست از خدا کمک بگیر بزار بمونه و از خدا کمک بگیر بگو به خاطر گناهش این کارو نکردم خدایا هوامو داشته باش