2777
2789
عنوان

بنظرتون این دستبند طلاس یا بدل عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 83 پست

بفرست ولی با عکس که نمیشه نظر قطعی داد طلا و نقره کد اصالت دارند از لحاظ ظاهری هم زیبایی و شفافیت خاصی دارند با بدلیجات قابل قیاس نیست و از نزدیک خصوصا کاملا قابل تشخیصه 

ولی مثلا طلا سفید و با نقره میگفتی  تشخیصش از طریق عکس می‌تونست تا حدی شک برانگیز باشه 

قشنگه. و شلوغ. برای دستای تپل شیکه.

اینو خریدم دستام حیلی تپل نیست معمولیه

ولی اره بهم گشاده و هعی میچرخه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بفرست ولی با عکس که نمیشه نظر قطعی داد طلا و نقره کد اصالت دارند از لحاظ ظاهری هم زیبایی و شفافیت خا ...

عکسشو گذاشتم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
۱ گرم و ۷۸۰ صوت۶ ملیون و ۹۰۰ میشد، چون آشنامونه ۶ حساب کرد

خوب حساب کرده

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
طلاست ولی کلا این مدل دستبند ب بدل میخوره...من زیاد دیدم:)

اره بدلش تو بازار زیاده. ولی خب دستبند های محکمی هستن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
2810